merhaba bu sene 12.sınıfım sınava hazırlanıyorum dil bolumunden. ingilizceden sorunum yok diyebilirim sadece tyt - ozellikle matematiğim kotu -
bu sene gitmek istiyorum artık ailevi şeyler filan da sıkıyo mezuna kalmak gibi bi duşuncem yok. yalnız yaptığım planlara yeteri kadar ayak uyduramıyorum bi bu sorunum var ama onu da başarıcam umarım.
yazın konuştuğum bi cocuk vardı o da 12.sınıf. farklı sınıflardayız bunla ama ben baya bağlanmıştım cunku aşırı beğenmiştim kendisini,ne bileyim gorunce elim ayağıma dolaşıyodu filan ama sonra kavga ettik bitti aramızdaki şey. ama sorun şu ki benim kafam hep onda. teneffuste onu gormek icin dolanıyorum filan. test cozerken cok dikkatimi dağıtmıyo tabi odaklanıyorum elimden geldiği kadar, ama ne bileyim sosyal medyadan surekli stalklıyorum mesela.

bu da zamanımı alıyo tabi. o beni bu kadar umursamıyo bu arada. hatta sanırım hic sallamıyo biraz umursamaz bi cocuk, dersler acısından notları benden iyi ama ilişkileri cok ciddiye almıyor. ben de tam tersi fena bağlanırım. unutunca tam unuturum bi daha duygu canlanması yaşamam ama işte unutmam suruyo baya .

ders calışmam gerek ama onu stalklamaktan hicbir şey yapamıyo gibi hissediyorum. halbuki daha duzgun bir zamanda daha duzgun bir yerde ve daha duzgun bir halde karşılaşsak her şey cok guzel olabilirdi ama icimde hala buruk bir umut var. Tabi bende de hatalar var cok duygusal, kıskanc, cabuk bağlanan, her şeyi takan bi tipim beni istememesi normal zaten ortalama ustu yakışıklı bi cocuk.

Ya bi de sanki ben bu cocuğu gercekten hoşlantının dışında bir şekilde seviyorum yani anlatamam. Okula sevincle gidiyorum onun sayesinde. Biliyorum simdi sacma diyeceksiniz sen 12. sınıfsın ders calış diyeceksiniz ama keşke aşık olacagım, hoşlanacağım insanı kendim mantıklı bir zamanda secebilseydim. Ama sizde bilirsiniz ki olamıyor boyle seyler,surekli kendisini araştırıyorum sosyal medyadan gercekten kafama takılıyor. Şimdi sizden kendi tecrubelerinize dayanarak tavsiyeler, fikirler istiyorum. Nasıl kendimi biraz frenleyip derslerime odaklanabilirim? Nasıl tavır sergilemeliyim ona karşı? Gorunce surekli bakasım geliyor