Merhaba,
3 sene once boşandım.4 yaşında bir kızım var beraber yaşıyoruz.Evlenmeden yıllar once hayatımda olan beni deli gibi sevip ilgilenen bir erkek arkadaşım vardı.Daha sonra ısınamadığım icin ayrılıp 2-3 yıl sonra eski eşimle tanışıp evlendim.
Evliliğim suresi boyunca eski erkek arkadaşım gerek sosyal medyadan gerek ortak arkadaşlarımızdan evliliğimle ilgili surekli bilgi sahibiymiş.
Yaklaşık 6 ay once beni aramaya başladı biz arkadaşca 6 aydır telefonda goruşuyor 2 haftada bir ortalama dışarıda goruşuyoruz.
İnanılmaz ilgili bir adam hayatımı kolaylaştırmak icin elinden gelenin fazlasını yapıyor.( Daha oncede boyleydi )
Arada evlilikle ilgili ne duşunduğumu kendisinin benimle evlenmek istediğini beni mutlu etmek icin elinden ne geliyorsa yapacağından bahsediyor.
Ama ben bir turlu ona ısınamıyorum.Biliyorum ki tam bir eş tam bir ev adamı olacak karakterde bir insan.
Ve kızım olduğu icin ister istemez bu konulara uzak kalıyordum ama evlenmek istiyorum desem bu konuda da tek guveneceğim insan kendisi olurdu.
Merak ettiğim şu aslında acaba onun sevgisi,ilgisi,merhameti beni ona karşı ısıtır mı ?