38 haftalık hamileyim eşim bir tuhaflaştı hic eskisi gibi değil cok sinirli herşeye sinirleniyor cok kavga ettik akşam akşam.

zaten 2 gundur aramız iyi değildi iki haftadır canım kumpir istiyor ama almadı bende dışarı cıkamıyorum şu sıralar maalesef ordan konu acıldı.

Kolum kırıldı gecirdiğim kaza sonucu ve 45 gundur doktor dışında evden cıkamıyorum hamilelik birde kırık zorluyor bu surec icinde işte yapamadım o yaptı hep ama yaptığı her şeyi soyledi kafama kaktı resmen.

bu sıralar ilgisiz oluşu vs baya kavga ettik cok ağladım oda bağırdı sonra sustu ben soylendikce hicbir şey demedi sonra ben yatağa yattım yanıma geldi internette takıldı sonra uyudu deliricem bu kadar umrunda olmamak bana cok koydu. Sonra horlama dedim yine biraz tartıştık iceri gitti yatmaya

Doğuma bu kadar az kala bana destek olacağına bu kadar uzmesi bana cok koydu.

Yarın son kontrol var Doğum icin ama gitmek istemiyorum onunla nefret ettim cok kırıldım nasıl davranmalıyım sizce cok moralim bozuldu ağlamaktan gozlerim şişti bana en cok koyan ben o kadar uzgunken onun umrumda olmayışım arkasını donup uyuyabilmesi sonrasında da salona gitmesi deliricem cok sinirliyim