Merhabalar,
Benim birkac gundur genital bolgemde bir kaşıntı var. Adetim gecen hafta bitmişti ertesi gun de ağda yapmıştım. Normalde jiletle alırdım bu da ikinci kez ağda deneyişim (ilkinde zaten acıdığı icin neredeyse hic alamamıştım o yuzden ilk bile sayılır). Neyse tabi yine acıdığı icin cok tamamen alamadım kalanını da ertesi gun jiletle aldım yine. O gunden beri de (3 gun oldu) o bolgemde hafif bir kaşıntı var. Akıntım da normalden fazlaydı. Ama rengi kokusu normal olduğu icin cok endişelenmemiştim. Kaşıntı sebebini de hem ağda hem jilet tahriş ettim falan diye duşundum ya da genel olarak tuylerle alakalı olduğunu duşundum ama soradan fark ettim ki kaşıntı aslında vajinamın icinde. Aynada şoyle bir inceleyeyim dedim vajinamın icinde beyaz beyaz noktalar gordum. İnternette vajinal mantar diye arayınca cıkan gorsellere benziyor.
Biliyorum doktora gitmem lazım ama yurtdışında yaşıyorum doktora gitmeye cekiniyorum. Zaten normalde de burada doktora gitmeye cekiniyorum bir de jinekolog olunca kendimi rahat hissedebileceğimi duşunmuyorum dil bariyeri vs. urkutuyor beni. Turkiyeye de gelemiyorum malum sebepten. Sonuc olarak buraya yazmak istedim fikir almak icin. Oncelikle sizce bu anlattıklarım mantar teşhisi koymak icin yeterli mi? Oyleyse de nereden bulaşmış olabilir? Bekarım ve cinsel hayatım yok. Evde kendi kendime gecirebileceğim bir tedavi yontemi var mı? Ya da yan etkisi fazla olmayan (yani mantar değilse bile sorun olmayacak) ilac takviye gibi bir şey onerir misiniz? Bir de dediğim gibi kaşıntı hafif ve akıntı miktarı fazla olmasına rağmen rengi ve kokusu anormal değil. Bunlar iyi bir şey mi? Tecrubelerinizden bilgilerinizden tavsiye verirseniz cok sevinirim.
Vajinal mantar yardım
Gebeliğe Hazırlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebeliğe Hazırlık
- Vajinal mantar yardım