Oncelikle herkese merhaba; duşuncelerini benimle paylaşan herkese teşekkur ederim. Buna gercekten ihtiyacım var cunku kendimi berbat hissediyorum. Benim 2 bucuk senelik bir ilişkim vardı. Zaman icinde tartışmalar ve anlaşmazlıklardan dolayı aramıza soğukluk girdi. Erkek arkadaşımda benden ayrıldı cok uzuldum geri dondurmeye calıştım cunku hatalı davranan bendim bana gore.
Ben duzeltmeye calıştıkca istemedi boyle boyle aradan zaman gecti baya bende en sonunda vazgectim ve tam vazgecmişken bana geri dondu. Ben tabii cok mutlu oldum kabul ettim hemen barıştık. Sonra oğreniyorum ki benimle konuşmadığı donemde bir kızla yakın olmuş. Baya icli dışlılardı. Surekli konuşurlardı. Bende rahatsız oldum uyardım ama o devam etti konuşmaya. Sonra bir suru kavga ettik kız yuzunden ama tercih yapmayacağını soyleyip duruyordu. Tabii ilişkimiz yine berbat hale geldi yine soğudu benden. En son beni terketti kıskanclığıma katlanamıyormuş bende benim nasıl hissettiğimi anlasın diye iş yerine yeni gelen bir cocukla fotograf cekilip paylaştım.
Cok sinirlendi sonra bana geri donmeye calıştı. Cunku ikimizin yan yana resmini gorunce sevgili olabileceğimizi duşunmuş. Bende dedimki sen bir kızla sabahtan akşama kadar mesajlaşıp telefonlaştığında bende aynı şeyleri duşunuyorum sen sinirleniyorsun ben hic değilse 1 resme bakarak sevgili olabileceğini duşunmuyorum kimseyle dedim. Sonra 1 hafta gecti birden bire beni sildi ki tekrar barışacaktık oyle konuşmalar geciyordu aramızda.
Bende o kız icin sildiğini duşunup ne aradım ne de sordum. Soğumuştum ona karşı. Arada 1 bucuk ay gibi bir sure gecti şimdi benimle barışmak istiyormuş. Dun mesajlaştık bana kimseyle sevgili olmadığını soyledi. O kızla da hala goruşuyorlarmış beni de o cocukla buluşup resim koydum diye sinirlenip silmiş. Beni unutamıyormuş vs vs. Bir suru şey yazdı. Fakat ben ona inanmıyorum cunku kızla birbirlerinden hoşlandıklarını duşunuyordum cunku cok samimilerdi ve ben mesafe koy dememe rağmen devam ediyordu aynı şeyleri yapmaya ve en son hicbir acıklama yapmadan beni direk silmişti. Bana sinirlendiği icin silmiş olsa hemen o an yapmaz mıydı? O resmi gorunce bide benle tekrar barışmaya calışmıştı oysaki ben gercekten artık ne duşunmem gerektiğini hic bilmiyorum. Aklım cok karıştı ve onunla konuşmak tekrar duygularımı hatırlamama sebep oldu. Surekli telefona bakıyorum tekrar mesaj atar mı diye.. Ona asla onunla barışmayacağımı beni başka bir kız icin sildiğini bu yuzden kendi yoluna bakması gerektiğini soyledim. Sizce boyle bir yakınlığı kıskanmam normal değil mi? Beni o kız icin sildiğini duşunuyorum sizce? Hala konuşmalarına rağmen bana geri donmesi aklımı karıştırdı.