Merhaba herkese,
2 yıldır devam eden bir ilişkim var evlenmeyi duşunuyoruz ama erkek arkadaşım beni ve geleceğimizi hic duşunmuyor tek derdi kız kardeşinin geleceği. Anne ve babasının 4 tane evi arsası arabası cift emekli maaşları ve yeni aldıkları emekli ikramiyeleri var. Ama annesi ve babası aşırı cimriler marketten bakkaldan hicbir şey almazlar her şeyi kendileri yaparlar aklınıza hayalinize gelmeyecek cimrilik hikayeleri var kadın dışarda su alcakmış adam 1 lira demiş bırak kalsın almayayım demiş ve satıcıyla kavga etmiş. Annesi 35 yıl onceki kıyafetleri giyiyor. Kızları calışmıyor 2015'te mezun oldu hem 2016'da hem 2018 de kpssye girdi olmadı ailesi bayburtta oturuyor ama istanbulda abisinin yanında yaşıyor abisinin yanında kalıyor dershaneye de abisinin yanında 2 kere gitti. Universiteyi de abisinin yanında paralı ozel univde okudu 2010'dan beri abisiyle yaşıyor. Kız yemeye icmeye gezmeye şehir dışına gitmeye tatillere arkadaşlarına doğum gunleri yapmaya para harcamaya cok meraklı annesi ve babası da kızlarına kendi harcayacakları kadar para yolluyorlar misal 1 aylık yolladılarsa kız bunu 1 haftada hata bazen 4-5 gunde yiyor sonra komple abisinin uzerinden işi goturuyor mesela akşam arkadaşları ile oturuyor gece kalıyor taksiyle donuyor hic gelecekle ilgili kaygısı yok işe girmemek umurunda değil cunku butun luxleri ihtiyacları karşılanıyor. Erkek arkadaşımın elinde 100 milyar parası vardı bununla duğunu eşyaları yapabilcekken gidip ailesinden 130 milyar alıp ustune de yuklu bir kredi cekip evlenmeden ev aldı benim aşırı karşı cıkmama rağmen parayı sıfırladı ve inatla evi aldı. Elinde 1 milyarı yok şu anda istanbulda evleri olmasına rağmen yaptı bunu. Herkes sizin istanbulda eviniz var ya neden bir daha ev alıyorsun dedi. Cevap veremedi. Yuklu bir borca girdi ve elinde şu anda ne duğun ne eşya icin para kalmadı ve evi evlenmeden aldı. Bana eşyaları sen alcaksın dedi, evlendiğimizde evin borcunu odeyemezsem işsiz kalırsam vs sen odiceksin ailemden 5 kuruş almam dedi. Bu ev aldı diye annesi İstanbuldaki kendi evlerini kızlarına vereceğini soyledi 500 milyarlık daire kıza verildi oğlana sadece 130 milyar verildi ve erkek arkadaşım bu parayı da geri odeyeceğini soyledi anne ve babasına kredi borcu bitince.

Ve erkek arkadaşım annesinden babasından kalan hicbir malı kabul etmiyor her şey kardeşine verilecekmiş. Yani erkek arkadaşım beni ve ileride cocuğumuz olursa onu hic duşunmuyor komple her şey kıza gore ayarlandı. Kızın icki parasını vermeye devam ediyor kız sanki işi gucu olan biriymiş gibi her akşam icki iciyor. Abisinin hem aileden kalan tum haklarını o alacak hem de şu anda surekli abisi uzerinden luxlerini goturuyor.

Sizce sinir olmakta haksız mıyım? O kızın neden luxlerini, ihtiyaclarını annesi babası karşılamıyor? Kıza telefon alındı 4 milyarlık abisi odedi annesi babası o zenginlikle odemediler telefonun ucretini. Erkek arkadaşım işguzarlık edip kızın her ihtiyacına annesinden babasından once atlıyor onlara soylemiyor. Erkek arkadaşım neden evlenmeden tum parasını bloklayıp evleri olduğu halde ev aldı ve neden eşyaları sen alcan dedi? Ve neden tum mal mulk kızın ustune kalıyor?

Lutfen fikirlerinizi benimle paylaşın ben mi yanlış duşunuyorum ve sinir oluyorum yoksa siz olsanız siz de ifrit olur muydunuz?
Teşekkurler.