Nişanlımla bazı konularda tartışıyoruz nikaha az bir zaman kaldı. Başbaşayken bana guzel sozler soyler fakat toplumdayken hitap ederken ismimle hitap ediyor, aşkım canım gibi kelimeler kullanmıyor, elimi tutmuyor. Koluma gir diyor, el ele tutuşmak istemiyor. Sosyal medyada birlikte olan resimlerimizi paylaşmıyor sebebi iş arkadaşları varmış beni gorsunler istemiyormuş. Topluca bir yere gittiğimizde el ele ya da koluna girip girmemem umrunda değil sanki ayrı ayrı yurusek onun icin problem yok. Hep ben soyluyorum bazı şeyleri. Bu durum beni cok uzuyor. Bu konuları konuştuğumda bana kızıyor en son da “yapmıyorum ne olacak” diyor. Cevremde el ele tutuşup canım cicim diyen ciftleri gorduğumde icim gidiyor ozeniyorum ben kızdıkca o daha cok kızıyor. Guzel dille konuşmayı pek denemedim. Ama ilişkimizin başlarında boyle değildi daha hevesliydi ona aldığım hediyenin resmini bile paylaşıp altına metiyeler duzen bir adamdı. Nikah kıyıldıktan sonra bile beni opmeyeceğini soyledi nedenide onlarda boyle bir adet yokmuş cok sacmaymış herkesin gozu onunde opulurmuymuş.. uzulduğumu soyluyorum yinede boşş duygularımı onemsemiyor sanki. Bide bazen kaba konuşuyor mesela saclarımı topuz yaptığımda; bu ne boyle temizlikci karılara benzemişsin diyor. Ustumdeki elbiseyi beğenmediğinde bu ne bicim elbise diye cok rahat soyluyor. Ne yapayım ben ne olur akıl verin haksız mıyım abartıyor muyum ?