arkadaşlar benim sorunum aslında coook uzun ama kısaca anlatmak istiyorum...şu anda doğru mu duşunuyorum bilmiyorum...yardımınıza ihtiyacım var.benim annem ve babam yıllar once ayrıldılar.birbirlerinden nefret ederek...medeni bir ayrılışı beceremediler.ben annemi tercih ettiğim icin babam hic affetmedi...35 yaşındayım hala kusus.tabi ikiside ıllar sonra avlendi.annem maddi acıdan rahat yaşayan yurtdışından biriyle evlilik yaptı.adam kendinden 20 yaş buyuk.85 lerde falan kendi 54...neyse bir muddet sonra tr ye donduler bu evlilikten 1 kızı var şimdi...cok mutlu değil yaşlı bir koca ile ne kadar olunursa işte...bende evlendim eşimle severek.yıllar sonra gordumki annem cok değişmiş.o kadar parayı seven bir kadın olmuş ki zaman zaman onu gormek bile istemedimm.ben paraya hic onem vermem doğruluk ve durustluk hep on plandadır benim icin.biraraya geldiğimizdede hep goorduğum şey şuydu...annemin herşeyi para olmuş luks yaşamayı tutku haline getirmiş.cıkarları icin yaşıyor kızını da aynı boyle yetiştirmiş.herkese tepeden bakıyorlar hazmedemedim onceleri sonraysa onu oyle kabul ettim alıştım.benim hamile kalıp tekrarlayan duşuk problemim var.ne yazıkki bununla uğraşıyoruz...evime 3-4 ayda 1 gelir 15 20 dakikalık bir mesafedeyiz.ama beni ne zaman cağırsa ben koşup gitmişimdir...tup bebek denemelerim oldu hic birinde evime gelmedi taaaki duşuk yapana kadar.duşunce gelir uzulme ne uzuluyosun boşver der...olmazsa boşanırsın falan.hic demez ki bu kız tek başına bi yemek yapayım falan yani.eşim bunları cok taktı bir donem ama hic saygısını bozmadı onlara karsı...ben evlenirken bile annemden 1 yuzuk bile gormedim.anladım ki onun icin aslolan zor gunde destek olmak diil...5 yıldızlı otelde tatil luks restoranda yemek yemek marka giymek...eşime karsı bu sıkıntılarılmı hic belli etmemeye calıştım icin icin yaşadım hep.ama adam anlıyo yani.fazla uzatmadan olayın patlamasına gelelim.iyi bir semtte oturuyoruz kiralar cok yuksek.son zamla birlikte başka ev bakmaya karar verdik.biz ev ararken annem aradı napıyosunuz diye ev aradııımızı soyledim(.kocasının evleri var )aa dedi bizim kiracı cıkıyo gelin onu tutun....eşime soyledim bakalım dedi yani parasıyla tutucaz.gittik baktık normal sıradan bir ev bana cok sıkıcı geldi.amam sonucta tutmaya karar verdik.cıkan kiracı 500 den cıktı bize 600 dediler)tamam dedi eşim...boya badana bizi ilgilendirmez s.iz yaptırın dediler)tamam dedi eşi...adam anahtarları verdiboyayı mavi al dedieşim boyaları aldı boyacı işe başladı...bu gece 10 da kocası aradı eşimi...ya dedi anahtarı aldın kactın gittin.eşim hiiic terbiyesini bozmadan e dedi anahtarı bana boya yaptır diye vermedinizmi rengini bile soylediniz...sen dedi adam kontrat falan yapmadan kimin evini boyatıyosun getir 2 depozito 1 kira kontratı imzala oyle boyat evi.biz booole seylere gelemeyiz.tamam dedi eşim şaşkın şaşkın bana bakarak tamam xxxamca boş kontratada imza atarım ben sen hazırla sorun yok dedi teli kapattı...ne oldu dedim adam hala şokta bana bunları soyledi dedi.sonra kendine geldi ve başlladı sayıp dokmeye.zaten sana annelik yapmadıki bu ne bicim anne boyle...bu arada unuttum yazmayı 1,5 aydır ev toplanmış kiracısının cıkmasını bekliyoruz.bu lafları soyletirmi insan damadına ya ben yabancımıyım bedavamı oturucam boya yapılsın temizlik var daha taşınmadan etmeden ne tafralar anahtarı aldı kactın gittin demeler...haklı biliyorum.bu lafları soylerken annemde yanında kocasının...eşim bana arttırdı anneni ara bedava verseler o eve taşınmıyorum de dedi.aradım soyledim.hic umursamadı tamam dedi kapattı.gece uyumadık eşim soylendiii durdu.zatan sen duşuk yaptıında hamileyken hadi bırak sağlamken bile evine bile gelmiyolar(biliyorum haklı.boyle annelik olmaz diyo.acelesi neymiş daha taşınmamıza 10 gun kadar var.kontrat gece 10da gelin demeye...offf son noktayı koydu telefon kartını atıcaksın bir daha goruşmiyceksin...evime gelmelerini de istemiyorum sede gitmiyceksin diyor.gizli goruştuğunu duyarsam yada anlarsam git tamamen orda kal dedi.eşimin cooook haklı olduğunu biliyorum ama ne bileyim yanlış mı duşunuyorum yardım edin fikir verin nooolur