Hava almaya cıktım iyi hissedeyim diye Tutamadım kendimi oturdum Carşı ’nın ortasında ağlamaya başladım. Kimsem yok kime gideyim anlatayım cok yoruldum.

Aşırı heyecanlıyım diye bir konu acmıştım uzun zaman sonra mutluydum .
Uzun zamandır platonik olduğum bey eklemişti sonra biz yavaş yavaş konuşmaya başladık goruştuk defalarca gozukun icine bakan avcumun icini open goklerde hissettirdiği zamanlar gecirdik cok uzun sure de değil.

Bugun bitti yurt dışı eğitimine gidecek olduğundan 8 9 ay olmayacağından sonunu olmayan bir seye devam edemeyeceği gibi Birseyler soyledi o boyle deyince ne var ki 9 ayda diyemedim. Beklerim diyemedim cunku kapattı her şeyi Sadece tamam dedim.

Onjnlayken tamam dedim oldu artık mutlu olacağım bu kadar karakteri oturmuş makam mevki sahibi biri biri ne aldatır ne yalan soyler ne istediğini biliyordur dedim.

Yurt dışı eğitimi olduğunu bile bile ulkedeki son zamanlarını Benimle değerlendirmiş ben salak anlamadım.
Hesap sorsam neden desem boşuna nefes tuketeceğim. Sosyal medyadan silerken baktım bana ayrılık konuşması yaptığı gun kac kadın ı eklemiş beğenmiş.

Alnımda enayi yazıyor sanırım benim. Ayrılırken şefkatli şefkatli konuşması zaten gosterdi her şeyi.

İcim acıdı ya salaklıgıma aptal asık gibi adamın gozune bakmama, vedalaşırken istemsizce gozlerimin dolmasına acizliğime.

Şuan kapkaranlık evde tek başıma oturuyorum gecmiyor kıramıyorum donguyu yalnızlıgım sadece boyut değiştiriyor şehir değiştiriyor hep aynı.

cok param olsa tek bir şey yapardım onlarca terapiye gider anlatır anlatır her yaramı onarmak isterdim hafiflemek kuş gibi olmak... cok şey istemiyorum bana dua edin olur mu
Musmutlu uyuyup musmutlu uyandığım gunler gelsin cok kalabalık neşe dolu bi hayatım olsun kimseye uzulmeye kimseyi duşunmeye fırsatım olmasın. Cocukluğumdan beri diliyorum olmuyor yalnız oleceğim sanırım