Kp bni haftada 2 veya 3 defa arar torununu sorardı son bi 2 aydır hic aramıyor ( bende aramıyorum gerekmedikce) aramızda cok buyuk sorun yok olmadı aslında hic karşı karşıya gelecek bi durumumuz olmadı şoyle ki bnm kucuk kızım var ve cok yaramaz kv kp istiyor ki surekli olarak orda olayım kv nin işlerini yapayım bayramda eşimin izni vardı on gun kaldık orda ama sanki bi tavırları hareketleri değişik arkalarından konuşma gibi bi durumum olmadı.
Biraz fazla ben merkezci bi aile eşimde dahil kv zaten surekli bir laf sokma derdinde bnden inek sağmamı bile istıyo

Bunun haricinde on gunde bi gideriz bi gece kalırz yazları hemn hemn ho oradayım onlar ilcede oturuyor bu arada bugun ilcelerinde bi akrabaları vefat etti sevdiğim bir teyzeydi kp yi aradım baba netten gordum varmı gercekten oyle bi durum vefat mı etmiş dedim soğuk soğuk he evt dedi.
Bn onların bi kac davranışından dolayı biraz kendimi geri cektim mesafeliyim ama kesinlikle soğuk değilim.
Gittiğimde kv nin koltuklarına fırınına yatağına kadar her yeri derler toplarım.
Oda zaten bn varken elini bişeye surmez sağolsun

Dediğim gbi belli bi sorun yok ama bi soğukluk var kp ile konuşamam eşime sorsam sana oyle geliyor ne alaka der kv zaten kafadan kırık ona hic laf veremem
Sizce ne yapayım
Hic umursamadan devam mı etsem

Yoksa eşimle konuşsam mı