Arkadaşlar neden oluyor bilmiyorum ama son bi kac senedir karşıma cıkan insanların coğunun bu fakir edebiyatından beslendiğini goruyorum.gerci oz kardeşim de aylık beş bin kazancı olduğu halde kendimi bildim bileli surekli param yok diye ağlar durur... yani hayret ediyorum.. konuyu acmam gerekirse şoyle: mesela kişi veya kişiler surekli param yok, ay sonunu zor getiriyorum diye sızlanıp duruyor.. ee kardeşim tamam da benim bankaya benzer bi halim mi var.. ben de işsiz, babasından aldığı az bi harclıkla ay sonunu getirmeye calışan biriyim.. dibim geldi kuafore bile gidemiyorum ben..ablamın şoyle bi sozu vardı: tipimize bakan zengin zannediyor! Diye.. sanırım oyle.. bakımlı ,ozenli olmaya her Zaman dikkat ederim.. asla pacoz gezmem.. bunu gorenler acaba bunun tipi iyi olduğuna gore parası vardır mı diyor.. o kadar zengin olsam otobuste, dolmuşta surunmezdim.. altımda arabam olurdu !! .. bazen diyorum ben de artık bu insanlara karşı fakir edebiyatı yapacam...ama gel gor ki bu benim karakterime uygun değil.. istesem de insanlara oz kardeşime bile param yok diye sızlanamıyorum.. yaradılışıma aykırı yani elimden gelmiyor oyle bir şey yapamıyorum .. Bu insanlar surekli bir para yok para yok diye sağa sola her yere ağlıyorlar.. sizinde cevrenizde var mı boyle tipler ? onlara karşı gardınızı nasıl alıyorsunuz , nasıl davranıyorsunuz nasıl tepki veriyorsunuz bu tarz insanlara karşı ...?!