Merhaba hatunlar
Ben yine devrelerimin yandığı, efendime soyleyeyim depresyondan depresyona suruklendiğim bir donemdeyim. Bir kenarda sessizce olmeyi bekliyorum. Oyle ki markete gitmek bile zulum geliyor.

Sevgili eşim cok uzun zamandır bu bahsi gecen uygulamada aptal aptal videolar izleyip zaman olduruyordu. Neredeyse evdeki tum zamanını bu programa ebleh bakışlarını dikerek geciriyordu. Ben genelde kıskanc, kısıtlayan, benimle ilgilen diyen bir model değilim. Cocuğuyla ilgilendiği surece ne yaptığıyla pek ilgilenmiyorum. Dun gece "lan bu zımbırtıda ne var ki bu kadar bakıyor dur bir yukleyeyim" diyerek yukledim programı. Tabi her turk kadını gibi ilk once beyimin profiline girdim. Altı adet taş gibi Rus ablasını takibe almış. Acıkcası pek etkilenmedim. Ablalar da koca memelerini kameraya sokup dans ediyorlar. Efendime soyleyeyim popolarını arşa değdirmeye calışıyorlar falan. O an verdiğim tepki "post ergen midir nedir" oldu. Konuyu acmadım bile.

Bugun sevgili beyim beni aradı. "tiktok hesabı acmışsın" dedi. Ben de "hee evet Rus poposu goresim geldi. Memeye aşerdim ondan actım" dedim. Eşim kendini savunmaya başladı. "acıklama yapmana gerek yok" dememe rağmen. Savunmaya devam edince sinirlendim ve "yahu normal bir şeyse yaptığın niye acıklama yapıyorsun. İstediğini yap. Ben de kaslı rus abilere bakarım ne var bunda" dedim. Beyimiz delirdi. Ben sakince "yav normal bir eylem olduğunu savunuyorsan neye sinirleniyorsun ki" dedim.

Bir sure sonra tekrar aradı. Haklısın aptalca bir davranıştı falan dedi. Ben de "benim icin fark etmez. En fazla beyni gelişmemiş koca adamın hala neler peşinde der gecerim, kıskanacak bir durum yok. O vucuda sahip ablalar sana baksın ben o gun boşarım seni zaten. Boyle mucizevi bir birlikteliğin arasına girmek istemem" dedim. Bu sefer de ne kadar geniş olduğumdan, bak burası cok komik kocamı elimde tutmaya calışmamamdan falan bahsetti. Ben anırarak guldum tabi. Bu son cumleyi hic sarf etmedin sayıyorum, yoksa iyice soğuyacağım senden dedim. Kocayı elde tutmak nedir allasen. Gitmek istersen gidersin, kalmak istersen kalırsın. Bunun icin bir caba sarf etmeme gerek yok dedim.

En nihayetinde konuşma benim dunyanın en kibirli, en kendini beğenmiş insanı olmamla sonuclandı. Yani adam Rus poposuna bakıyor ve suclu yine ben oluyorum. Bu arada sucladığım ya da kızdığım da yok. O konuyu acmasa ben acmayacaktım bile.

Mutemadiyen bu dunyaya ne kadar daha katlanabilirim acaba diye duşunduğum şu gunlerde aptalca bir sebepten kavga edip, muhtemelen birkac gun konuşmayacağız. İlgisiz, sevgisiz olduğum da vurgulandı bolca.

Aseksuel olmaya karar verdim mesela ama evlilik gibi bir engel var onumde. İcinde his barındıran hicbir insani ozelliğim kalmadı sanki. Oğluma olan sevgim ve merhametim dışında ki ona da tahammulum azalıyor gittikce. Ne sekse, ne karşı cinse ilgim yok. Kocam dahil. Bir garip ot gibi bir şey oldum.

Beyim son olarak "keşke kıskansaydın, en azından sevgi gostergesi" deyince hepten garip hissettim. Artık icimden kimseyi sevmek, ilgi gostermek, herhangi bir şekilde munasebet kurmak gelmiyor. Bilmiyorum aranızda boyle hislerden arınan, hicbir şey hissetmeyen kişiler oldu mu. Kendi aileme bile sevgi hissetmiyorum sanki. Notr vaziyetteyim her canlıya karşı. Otelemeye calışıyordum ama bu tikyok acığa cıkardı her şeyi.

Bunu acık yureklilikle soyluyorum annelik hislerim dışında sevgi adına bir şey kalmadı icimde ya da ben oyle zannediyorum bilmiyorum. Acıkca yazayım seks yapmak zulum gibi. Eyleme odaklanamıyorum dokunmak ya da dokunulmasını istemiyorum. Bitse de gitsem modunda oluyorum. Kimseden bir şey istediğim yok ama beklenti olunca karşıdan boyle cuvallıyorum işte. Niye konu actım onu da bilmiyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum bu hususta. Sevgiler efem.