Kızlar ben bi ara da konu acmıştım,
Sorunlu ailem. ama ozluyorum.. Bunaldım artık kızlar. Dertleşmek istiyorum biraz. Ben kendimi bildim bileli annem duygusal boşlukta cocukluğumdan beri babam icer kavga cıkarır annemi dover. Sebepsiz yani corba soğuk olsa doverdi.Ben aralarında savrulurdum baba dur yapma diye. Oyuncaklarımı saklardım anneme fırlatıyor diye ...

Boyle bi ailem var.
Biz evlenirken abim cok buyuk kavga cıkardı silahlı vs. Cok uzun hikaye bu.
Sonra ustunden baya gecti abim ozur dileyip elini opecekti kv gilin ama işi gucu rast gelsin istemem dedi.
Evime kabul edemiyorum. Ama yiğenlerim vs cok ozluyorum benden 5 yaş kucuk ama herşeyimdi o benim. Koptuk şimdi tamamen . Onlarda sorguluyor evıne neden gelemiyoruz diye.
eşim de calışıyor uzak gidemiyoruz cocuklarla. Boyle de sahipsiz hissediyorum kendimi
Dun akşam duşundum de eşimin ailesi de sutten cıkmış ak kaşık değil. Kp sacma sapan konuşan bi insan kv gorumceler değişik. Ki kv ile ne sorunlar yaşadık konularımı okuyabilirsiniz ne hakaretler duydum. Ben unuttum hepsini benim evimden cıkmıyolar istedikleri gibi yiğenlerini torunlarını goruyolar ben neden ailemle goruşemiyorum?
Dun gorumcemin cocuklarına baktım. Sonra kv diğer gorumceler geldi oturdu saatlerce evimde. Kp her akşam gelir. Kendimi cok sahipsiz hissettim neden bilmiyorum onların yanında. Benim cocuklarım annanesini dedesini tanımıyor bile. Sarhos marhos o benim babam ve eşim bile bunu soyler cook farklı bi adam. Kpyi cebinden cıkarır. İcmese daha iyi ama yapacak bişey yok..
Burda bana herkes ailen gelmesin huzurun kacar dedi. Ama ben tekrar sormak istiyorum kızlar olduğum gibi devam mı etmeliyim?
Yoksa en azından 2 hafta da bir filan cağırsam ailemi? Kendi aile huzurumuda bozmak istemiyorum ama boyle olmasından da sıkıldım..
Gelsinler mesela annem gozleme yapsın biz yengemle yeğenimle kek yapalım oturup yiyelim eskiden boyleydik ve cok ozluyorummm

Hoş huzurumu bozmazlar anca gelmelerini kv takar kafasına hatta catlar kızlar net soyluyorum cunku yaşadım. o sorun yaratırsa yaratır ama umrumda değil ses kaydı konumu biliyosunuz o hakaretlere rağmen hicbişey demeden o gorumceleri insan yerine koyuyorum evime kabul ediyorum .
İstemiyosa gelmesin annemgil burdayken gelip oturmak zorunda mı. Oyle değil mi?
İnşallah sacmalamamışımdır gene ya. Bu aralar bunaldıkca konu acıyorum