Mutlu gunler kk
Sizinle paylaşmak istediğim bir huyum var ki, evlerden ırak. Bana bu konuda yardımcı olmanızı cok isterim.
Bazen oyle bir insan oluyorum ki canım herhangi bir şeye sıkılmış, uzulmuş, dertlenmiş, sinirlenmiş. Ve ben o an o ruh halimi direk cevreme yansıtıyorum. Haliyle bundan nasibini en cok alan kişi eşim oluyor.
Ornek verecek olursak dun gece uyuyamadım(azcık korktum kabul) , evde ilk kez yalnız kalıyorum eşim şehir dışında, bir arkadaşının ozel bir gunu dolayısıyla. Ve aynı şekilde benim de gun icinde dışarıda evimden uzak ama aynı şehir icinde işlerim vardı. Ve eşim beni yaklaşık 5-6 saat kadar aramadı. En son ben yazdım sinirlenip. Sen beni neden merak etmiyorsundan girdim sacma sapan şeylerden cıktım ve işin ilginc yanı haklı olmadığımı da biliyorum. Sadece gece uyuyamadığım icin gerginim ve bilinc altım o gittiği icin onu sucluyor. Herhalde piremses sendromuna tutuldum.
Adamın orda arkadaşının gununde moralini bozdum, kendi moralimi bozdum ve ortaya sacma sapan bir durum cıktı. Galiba sırf bunların sona ermesini istediği icin ozur diledi. Bu durum elbet boyle gitmez, adam yakında isyan edecek.
Arka fonda şu şiir calıyor;
Cekilmez bir adam oldum şimdi, cekilmezzzz
Uykusuz, aksi, lanett.... ))
En olmak istemediğim psikolojiye burunuyorum. Sizce ne yapmalıyım ve nasıl duzelmeliyim?