hayırlı geceler arkadaşlar.
Kucuk ırmağın başına gelenler bana dert oldu bu saat oldu uyuyamıyorum. 6 yaşındaydım. birgun amcamın kızı eşiyle bize gelmişlerdi. babam sanırım lavaboya cıkmıştı annemde cay hazırlamak icin mutfağa gitmişti amcamın kızıda annemle mutfağa gecti odada amcamın kızının eşiyle ben yalnız kaldım. bebeğimle oynuyordum bu adam birden popoma dokundu irkildim. sonra dudağımdan optu ve ben senin eniştenim opebilirim dedi. cok korkmuştum hic Bi şey diyemedim. onlar gittikten sonra ağlamaya başladım. annem nedenini sorunca anlattım. babam cok ofkelendi hemen dışarı fırladı tartışmışlar ve biz o gunden sonra onlarla goruşmedik. yıllar sonra duydumki bu pislik abisinin kızınada aynısını yapmış ve bu yuzden abisiyle de goruşmuyorlarmış. amcamın kızıyla da boşandı bunlar. ben başka bi face hesabı acsam ve bu adamın duvarına bu pedofili dikkat edin yazsam mı bilemiyorum. cunku bu hastalık yıllarca kendini gizleyebiliyormuş. Ya bu şerefsizde bi cocuğa zarar verirse. benim de kızlarım var vicdanım sızlıyor.