Is yerinde 3 yildan beri birlikte calıştığım bir arkadasim var.Minyon ama yakisikli bir bey.Ben de biraz baliketliyim.neyse arkadasim olarak deger verdigim birisi.sohbeti muabbeti guzel.takiliriz,sakalasiriz filan.
Son zamanlarda bana daha samimi gibi geldi. Cımlı cimli cagirmalar, samimi konusmalar.surekli etrafimda is bahanesiyle dolanmalar.El kol sakalari toplum icinde.ve benimle ilgili konuda insanlarla konusmalari filan.mesela yon duyum zayıftır. Arkadaslari tembihliyor filan.Kaybolmama konusunda uyariyor.Mesajlarda sakalasmalar uzun suruyor.mesela bir sey sormam gerekiyor ordan girgir samata filan derken.Acaba mi dedim. Hic o gozle bakmadim ama hosuma da gitti.Bir de benimle konusurken eli surekli cenesinde kizariyor,bozarıyor. Belki de yapisi oyle bilmiyorum.
Hosuma gitti bu durum ve etkilendim.belki de etkilenmek istedim.Bir sey bahane ederek mesaj attim ve bana resmi bir sekilde cevap verdi uzuldum.tamam cok onemli degil ama ben mi ondan hoşlanıyorum ,o mu benden hoşlanıyor yoksa hicbir sey yok da ben mi abarttim?Bilemedim..