Merhaba arkadaşlar son zamanlarda beni geren gercekten uzen durumla karşı karşıyayım inan edin napacağım konusunda hic bir fikrim yok.Erkek arkadaşımla yaklaşık iki yıldır konuşuyoruz o Ankara'da yaşıyor ben ise İstanbul'dayım. Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldık kendisini gercekten seviyorum cunku aylar oncesi yine bu şekilde heyecansız hissettiğim ve tartışmalarımızın arttığı zaman bitirmekten bahseden bendim ayrı kaldığımız bir ay icinde surekli ağlayan ve ozleyen yine bendim sonunda tekrar barıştık bana gercekten değer veriyor istediğim birşey olursa ki ondan şunu al asla demem hemen alması sevmediğim rahatsız olduğum şeyleri yapmaması vs fakat cevremdeki bazı insanlar erkek arkadaşım icin cok mıymıntı kendi halinde bu ev gecindiremez bundan olmaz soylemlerinde bulunuyor herkes aynı olmak durumunda değil tabiki ama yapısı boyle bu şekilde yaşımıza gore tabi bizde biraz minyon gorunduğumuz icin bu şekilde soylemlerin fazla olmasınında etkisi var. Bu arada ben 92 doğumluyum kendisi 93 doğumlu ay olarak yakınız. Kendisi kamuda sozleşmeli memur bende bi hastanede muhasebe bolumundeyim. İlişkimin detayını sizlere anlatmak istedim ki yorumlarken şuanki hislerimde acaba bi gariplik mi var bilmiyorum gunlerce duşundum istihareye yattım hala duşunuyorum. Haftaya beni istemeye gelecekler ve hala elbisem hazır değil bulamadım hic heyecan hissetmiyorum biri ayrıl dese ama ben seviyorum derim fakat istemeye gelecekleri icinde mutlu değilim heyecanlı hissetmiyorum neden boyle cevaplayan ve cevaplayacak olan herkesten Allah şimdiden razı olsun cok teşekkur ederim onerilerinizi bekliyorum