Oncelikle iyi geceler diliyorum herkese
Ben 1 aylık yeni evliyim 20 yaşındayım eşim benden yaş olarak buyuk 30 yaşında gorucu usulu ama severek evlendik 1 yıl kadar nişanlı kaldık cok şukur bu zamana kadar hic uzmedik birbirimizi ta ki dune kadar dun dışarıya cıkmıştık Bi Cafe ye girdik oturmak icin eşim kendisine tatlı bide cay soyledi bana sormadı bile fikrimi bende umursamadım yemesem de olur dedim sonra malum Cafe ortamı herkes sohbet ediyor biz iki duşman gibi oturuyoruz eşimin elinde telefon daha sonra 10 dakika sonra kalkallimmi dedi benim henuz cayım bile bitmemişti bende kalkalım sıkıldım. Zaten dedim kalktık eve geldik arkadaşı aradı eşimi geldim.bnde dedi arkadaşlarıyla Bi yerlere gidecekleri belli tabi beni eve bıraktı yarım saate gelirim dedi o yarım saat saatler oldu tabi herneyse dedim ufak şeyler bunlar takılmamak gerek belki de dedim sonra hic bisey olmamış gibi bugun sonra yemeği hazırladım yedik televyon izliycektik yine telefona gomuldu bende dizimi actım eşim. Kumandayı aldı degsitirdi hic bisey demeden neden değiştirdin izliyorum dedim cevap bile vermedi bende gectim odaya kendi başıma oturdum şimdi de sanki hic bisey olmamış gibi gelmiş bana cocukluk yapıyorsun noldu şimdi odaya geldin falan dedi bisey demedim uyuycam dedim
Evli tecrubeli ablalarım kardeşlerim nolur bana fikir verin eşime nasıl anlatmam gerek tum. Bunlara alındığımi ya da nasıl davranmam gerek canım cok sıkkın