Merhaba ;
objektif yorumlarınıza ihtiyacım var.bir beyfendi ile tanıştım kendisi işinde gucunde avukat bir bey .
İlk oturduk yemeği vs guzel sohbet ettik .guzel gecti.ama adam da arama huyu olmadı arada mesaj attı gunaydın iyi geceler nerdesin vs .ama donuk ben se konuşkan biriyim.bir kac kez de sitem ettim cunku sevgiliyiz guzel bir cift oluruz diye ısrarla beni kendi ikna etti.ben olmaz biraz tanıyalım vs desem de ben seninle arkadaş olamam dedi beyfendi.
Gecen hafta pazar gunu koca gun evdeydi haftaici malum calışıyoruz ikimizde bekledim ki bir kahvaltı bir kahveye davet eder yok.
hatta nasıl napıyorsun diye mesaj atınca sitem ettim .tek izin gunu plan yapsaydık dedim
bana verdiği cevap soylemedin ki soyleseydin cıkardım .
neyse ertesi gun akşamuzeri geldi beni aldı.bir yerde oturmadık arkadaşlarım bekliyor zor kactım.hatta bir muvekkilim beraat etti ofiste şu an arkadaşlarla dedi.araba ile gezdik vs beni bıraktı.
o gun cumartesi izinliyim dedim tamam cumartesi benimlesin dedi.
cumaya kadarda ses yok goruşelim demedi .hep yoğun hep vs .
cumartesi ses seda yok ne yazdı ne aradı en son ben aradım merak ettim dedim akrabalarımın onemli bir mevzusu vardı şimdi işim bitti istersen arabayla bir turlayalım seni gormuş olurum dedi.yok dedim yorulmuşssundur evine git dinlen dedim.
pazar gunu dun hic bir şey yazmadı buğun aynı .ben mesaj attım benı unuttun diye bana yazdığı mesaj seni unutmak mumkun mu benden cok arkadaslarını seviyosun oldu .(bu sozude dn arkadaşlarımla durum atmıştımona istinaden soyluyo)sinir oldum gercekten sinir oldum