3 yıllık flort 1 yıllık nisanlılık 16 yıllık evlilik...Yaşımın yarısından fazlası onunla gecti.Ailesi hep problemdi ama sadece benle ilgili değildi problemleri oğullaırylada vardı en başından...Doğal olarak benimde herseyim rahatsız ediyordu ve saygısızlık olarak goruyorlardı.Gecmiş cok uzun soyle anltayım size hamileydim annesi gelmişti kalmaya sonra apar topar gitti pijamaları bizde kalmıştı bende esime ara bir hata mı yaptık neden boyle gitti hani hatamız olduysa ozur dileyelim dedim,neyse annesini aradı ,normal konusup kapattılar,sonra bir daha hic telefonlarımıza cevap vermedi,neden biliyormusunuz ben onun pijamalarını bile evimde istemiyormusum

.cocugum doğdu aramızda romantizm oldu,3-4 ay dokunmadan geciyordu bir gun sordum beni istemiyormusun hani sut kokuyorum birkac kg var diye yoo dedi ,hayatında birimi var dedim yoo dedi o zaman başka bir sorun mu var dedim sen benim nasıl erkekliğime laf edersin dedi.
Sonra eşim kahve alışkanlıgı vardı ben sanıyorumki normal hani sohbete,okeye ..vs gidiyor.Bir gun kızımın hesabına para yatırırken oğrendimki kızımın paraları yok,bankaya sordum onun cektiğini oğrendim.Hayatta tek affedemeyeceğimi soylediğim kumarla sınandım.Tum bankalarda borcumuz cıktı takipe duşmuş..bunları oğrendiğim zaman allttan almak yerine hırpalamalar hakaretler başladı o gece annesiyle babasına istemiyorum ,gitsin kadın olsaydı beni evde tutsaydı dediği oldu..sustum yuvamdı,cocuk vardı..işe başladım beraber odedik.
Bir araba aldık kayınvalidenin uzerine kredi daha uygun diye ,aklıma hic gelmedi yıllar sonrası ...onun kredisini odedik bitti...
aradan 2 yıl gecti ben 800 tl maaş alıyordum,oğrendimki 1 haftada 800 tl kumara yatırmış,sustum...
Kusmeler başladı hersey icin..onada birsey desem kustu,kızımada birsey desem kustu.Kusunce yastıgını alıp diğer odada yatıryordu ve ben gidene kadar donmuyordu ,bazen ben gitsemde donmuyordu ve bu kuslukler 4-5 ay suruyordu.Oturdugu zamanda o odada oturuyordu yattıgındada hatta yemegindede..Kızıma oturma odasından sunu al dediğimde bilmiyordu odayı babanın oıdasından deyince giderdi duşunun nasıl kusluklermiş.
birkac kere or...u da demişliği oldu..Sustum..Yuvamdı..
2012 den beri bunlar artarak devam etti,sonra sacma sapan bir tartışma benim saka yapmam onun bunu algılamayıp saclarımdan tutularak mutfaga goturulme sahnem oldu.BU SONDU DEDİM ona...o buyuk aşkım biranda yerle bir oldu..1 yıl o evde yine yaşadım ama sanki yuvam değildi.O yılın sonunda bir tartışma esnasında herzaman soylediği si...git dedi tamam dedim ve anneme gittim,O sandı ki ondan kopamam bu kadar seyde bırakıp gitmedim gidemem ama bu sefer oyle olmadı.Ceşitli sebeplerle annemlerin yanında kalma surecim 8 ay surdu,şimdi annemlere cok yakın annemlere ait olan bşka bir evde oturuyorum.Ha bu arada nafaka 1000 tl olsun dedim hayır 500 dedi,o zaman arabadan hakkımı ver dedim yasal olarak hakkın yok annemin uzerine dedi.
Aara ara gelip yapma etme ben değiştim ozur dilerim moduna geciyor ara ara da boyle.
Sonra gelelim dune iş cıkışı 73 yasında sulalemden bir cok insanı tanıyan babamla bile tanıştırmış oldugum muşterimle karşılaştık bende uzak yere gidecektim bırakayaım dedi bende arabanın arka koltuguna oturdum,meğer takip ediliyormusum anneme gidip kızını arabaya binerken gordum diye gitmiş hemen.Annem aradı vs sonra benkızımın babasıyla konuştum anlatıyorum anlamıyor verdim adamın numarasını ara dedim,aramıs..Bu arada burası turkiye malum dul kadına bakış acısı bu yuzden ben herkesten saklamıştım durumumu şimdi rezil oldugumamı yanayım,ona hicbr hata yapmama ragmen hatam aranmasınamı,20 yılımı cope attıgımamı