Konumu bilen bilir lutfen o kadar cok sert cıkmayın. 7 ay evli kaldım şiddet yuzunden ayrıldım. Evime dondum ailemin yanına. Aradan 1 sene gecti. Sosyal medyada bir gun istek bizim komşu oğlu yıllardır komşu. Kabul ettim derken hikayeme yanıt vermesi ile başladı. Guzel konuşmalar etmeler nereye gitse soyluyor şuraya gittim burdayım haberin olsun diye derken biz sevgili olduk ama kendimi onu cok severken buldum. Herşey iyi giderken yavaş yavaş gecmişini oğrenmeye başladım. Eve cok fazla kadın getirirdi. Bir gun konuşurken bir kadını sordum. Evet sevgilimdi hatta kuzenimdi ve evliydi 1 sene birliktelik yaşadık beni aldattı o yuzden bıraktım dedi. Daha sonradan mahalleden başka bir kadınla ilişkisi olduğunu duydum. Sonrası hep sorgulamaya başladım. Cunku bu evine girip cıkana bakabilecek turde bir adam dedim. Daha sonra yalanlarını yakaladım ayrıldım. 1 Gunluk ayrılıkda başka bir kadınla goruşmuş. Sonradan oğrendim ben bunu barıştıktan sonra oğrendim tamam affettim dedim. Zaten sonrasında yalanların ardı arkası gelmedi. O yaptı ben affettim o yaptı ben affettim. Taki yemek masasına kadar. Aradı akşam yemeğe gidecem kuzenim ve nişanlısı ile tamam dedim. Ama insan sende gel dedim duşunemedim dedi. O gun cok mu doldum bilmiyorum ağzıma gelen herşeyi saydım ve o gece ne eve geldi ne beni aradı. Onun ustune ayrıldık. 2 gun sonra aradı tekrar barıştık ama adam 360 derece değişmiş. Bir havalar bir havalar. Kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gitti diye adam beni kucuk gordu. Her zaman der kuzenimin nişanlısı cok guzel diye. Ve bana en son ben artık eve gelmicem ablamda kalacam eşyaları depoya koyacam taşınacam dedi. Evlenene kadar kalsın dedi birikim yapım dedi bu arada ana baba yok. Peki dedim evlilik ne kadar surede duşunuyorsun dedim. Belli değil belki 10 sene sonra dedim 32 yaşındasın ne zaman baba olacaksın 45 yaşında bile olanlar var dedi. O gun onu tamamen bitirdim. Artık eve gelmemeye başladı dun baktım geldi valizini aldı gitti. Dayanamadım cok ağladım aradım ve etmediğim ah intizar kalmadı ama gordum ki adam başkalarının hayatlarını kendi hayatı gibi yaşıyor başkaları yanında kalacak sanıyor. Şimdi annem aradı kamyon geldi taşınıyor dedi.
BEN ONU 7 AY SEVDİM YALAN SOYLEMEDİM İHANET ETMEDİM TUM BENLİĞİMLE SEVDİM. ONA ELİMDEN GELEN BUTUN İYİLİĞİ YAPTIM AMA O BENİ KUZENİ VE NİŞANLISINA SİLDİ. DEDİĞİ LAF ONLARLA HAYAT VAR SEN HİC BİR ŞEYSİN. BEN BUNLARI HAK ETMEDİM ŞİMDİ İSE NASIL TOPARLANACAM.