Okadar yorgun hissediyorum ki.28 yasindayim hayata hicbir başarı sığdıramadım.Guzel ulkemde hakkım yene yene, hayattan zevk alamayan bir bireye donuştum.Guzel puanlar almama rağmen, şu zamana kadar cok iyi gecen 15 mulakatta da başarısız oldum.Son birtane daha girdim ama okadar umitsiz ve uzgunum ki.Acaba bu sefer olur mu diye diye kendimi başka bir işe atmadım..Baska bir yerd baslamadim.Yine olmayacak,yine dağılacağim.
1Etrafimda yuzume gulen ama bir baltaya sap olamadığım icin cok mutlu olan insanlarin mutluluğuna mutluluk katacağim.Ailem kucukluğumden beri sorunlu.Ben dışlanmış bir evlat,dayak yenmiş,oz annesi tarafindan bu evden defol git sana nasil katlanacagiz diyilen,falimda bir seytan var evinizde dedi falci kadin diyor,annem.Şeytan benmisim.

Herkesten daha fazla yaşam enerjisine sahipken şimdiden 80 yaşında olmeyi bekleyen dedeler,neneler gibi oldum.Koparildim,sevgisizlikten,haksizliklardan yoruldum.

Tutunmak istiyorum bir yerlere...Ve sizlerden yardim istiyorum ne yapayim ben?450bin, 135bin, 150bin takipcili kitlesi bayan agirlikli instagram sayfam var yıllardır tek yaptığım iyi şey bu sanirim.Buradan az miktarda reklam gelirim oluyor ihtiyaclarimi karsilamaya calışıyorum ama bu gercek bir is değil ,bugun var yarin olma ihtimali olmayan bir iş.Bir ara yurtdışından bebek kiyafetleri getirdim sattim cok da iyi olmasa da az biraz kazandim.
Ticarete kafam yatkin biliyorum,insanlarla cok iyi anlasabiliyorum ama fikir uretme konusunda,karar verme konusunda tam bir muallağım.Artik okudugum okulu, aldığım puanlarin hakkini aramayacagim olmuyor, bosa kurek cekiyorum.
Herşeyin hakkından gelebilirim kendimi topladığım vakit.Ne olur bana yol gosterin işe yaramak istiyorum artik...