Kızlar merhaba, son bir haftadır hsg ile ilgili tum postları okudum. Gozum cok korkmuştu . Bulunduğum şehirde ozel hastanelerde 1.500 - 2.000 arası değişiyor hsg . Yine de canımdan onemli değil ya diyip ozelde cektirecektim. Cok ani kararla universite hastanesindeki dosyam yanmasın diye buraya geldim. Adetlerim de oldukca ağrılı olduğu icin dayanırım dedim.
Ki gercekten de bu işlem icin bırakın binleri yuz lira bile vermeye değmez. Ben en buyuk kaygım personelin hastaya tavırlarının kotu olmasıydı fakat yatışımı yapan ebeden damar yolu acana,hsg ceken radyoloj hepsi birbirinden iyiydi. Cok gergin olduğumu anladılar surekli tatlı dille bak şimdi şoyle yapıyoruz şimdi boyle yapıyoruz hep telkin ettiler nasıl bitti anlamadım bile . 1 bucuk saat kadar yatırdılar o esnada hoca filmi yorumladı. Ben cok memnun kaldım . Devlet hastanelerine olan onyargılarım yıkıldı.
Hic kimse korkmasın anestezi almaya değmez. Bu ada yeni tip makine değilmiş rahmi cektiler ittiler bunları bittikten sonra sordum baştan bilseydim korkardım . Ama yine de ağrım asla dayanılmayacak gibi değildi . Anlık kalktığınızda hicbir şey kalmıyor.
Gebeliğe Hazırlık Hsg Deneyimim
Gebeliğe Hazırlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebeliğe Hazırlık
- Gebeliğe Hazırlık Hsg Deneyimim