Merhabalar, direk konuya giriyorum.
İlk sevgilimle liseden universiteye kadar birlikteydik. Daha sonra başkalarıylada olduk ama ilk sevgilimle (ahmet diyelim) ayrıl barış devam ediyorduk. En son ayrılmamız kotu bi şekilde bitmişti onu cok uzmuştum ve depresyona girdim. 2 yıl sonra hayatıma birisi girdi ve ben bu kişiyle ilişkiye girdim boyle olunca Ahmeti tamamen kaybettiğimi anladım ve onu gercekten sevdiğimi anladım gene kotu oldum resmen hayatımdaki insandan nefret ediyodum. Daha sonra Ahmete ulaştım goruştuk beni son olaydan sonra affettiğini uzulmemem gerektiğini benim mutluluğumu istediğini soyledi. Tekrar olabilme ihtimalimizin oldugunu duşunmuyodum. Bunu oğrenince daha cok uzuldum cunku ona diyemezdim ben başkasıyla birlikte oldumdiye . Hayatımdaki kişiyle devam ettim. Evlenmeden 3 ay once ahmete tekrar ulaştım ağladım dedim boyle boyle evleniyorum oda istemediğin bişeyi yapmak zorunda değilsin dedi hatta ciddi oldugumu oğrenince bırak gel biz evlenelim demeye getirdi. Senden sonra hayatıma ciddi duşeneceğim biri girmedi vs dedi. Ama ben donmedim ona en azından dedim evleneyim boşanırım. Boylece ona ben başkasıyla oldum demek zorunda kalmam.. Sonuc olarak evlendim ve buyuk hata yaptığımı anladım..
Ne duşunuyosunuz