slm hrkese

okul aile birligi yemek duzenliomus herkesin annesini cagirdi ben babamla yaşıyorum annem baska bir adamla evli babam dio ki kiz arkadasim gitsin ne işi varsa sanki velim ve babamın kızarkadasının kızkardeşi de bizim okulda oğrenci nese ama ben soylemedim hoca suphelendi herhalde baban ne is yapiyo annen ne is yapiyo falan diye sordu ben annem guzellik uzmani babam is sağlığı uzmanı dedim gelemezler dedim nese sonra bu babamın sevgilisinin kardeşi okulda dedikodu cikardi annemin konsomatris olduna dair hic okula gitmek istemiorum suanda herkesten ve herseyden nefret ediyorum babamin kiz arkadasi da bana annelik yapmaya calisiyor cocuk musum gibi davraniyor bana gitmis bana dogumgunu hediyesi olarak 2 gun gecikmeli olarak sari pembe nevresim almis ki benim butun esyalarim siyahtır bunu bilio ona rağmen babam yanmdayken yalandan sevinmis gibi yabdim babam gidince dedim amk oruspbusu git bu nevresimi kaşar bacına ver bunu dige bu aglayarak babama zoylemis bunu yani anlicaniz babamın kizarkadasida gelemez okulaile birligimim yemeğana anlicanız kimse yok annemle zaten konuşuyorum tek istegm biran once uni kazanmak ve bu Lnet şeyirden ve aileden uzamlasmak beni kim senin tanımadıvı bi yerde sıfrdan bi baslangic yapmak hayat niye bu kadar zor !!!!