Merhaba.
Yaklaşık iki bucuk sene yurtta beraber kaldığımız bir arkadaşım vardı. Ortak arkadaşlarımızla bir whatsapp grubumuz var. Kız nişanlandı, nisanına gittik, yanında olduk. Daha sonra duğun telaşı başladı, bindallı bakıyor, gruba atıp bize fikir soruyor, normal kız grubu muhabbetleri..
Duğunun tam tarihini soruyoruz, mesaja yanıt vermedi. Neyse dedim ki grup icinde mesaj kalabalığından gormedi, olabilir. Sonra bu hafta sonu kına gecesi olmuş, durum paylasmis, orda gordum. Aynı grupta olduğumuz kimseye haber vermedi.
Neyse gece oldu, gruba yazmış ki "kizlar kimse neden kinama gelmedi, duğunume mutlaka bekliyorum."
E sen bize tarih soyledin mi yok.
Davetiyenin fotoğrafını yada kendisini gonderdin mi yok.
Biz tarihi nerden bilelim. Davet salonunun ismini dahi bilmiyoruz.
Tabi cok şaşırdık, iki gun once bizimle tatli telaslar yasayan kiz bu olamaz dedik. Ve gruptaki herkes mesafe koydu, alındı.
Bugun bana mesaj yazmış, "sognatorecim niye herkes gruptan ayrılmış, bilmeden bişey mi yaptim? "
Gruptan yalniz ben ayrılmadım cunku boyle tepkiler koymayı sevmiyorum. Yazmam da ayrılmam da...
Ben mesajını acmadım, acaba acık acık konuşsam arkadaşligimizi kestirip atsam mı? Yoksa ben mi abartıyorum. Sevdigim ve kopmaya kiyamayacagim bi arkadaştı cunku...