Spor Toto Super Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da teknik direktor Rıza Calımbay, kırmızı-beyazlı ekiple son senesi olduğunu soyledi.
Calımbay, ligde geride kalan 7 haftada istedikleri sonucları elde edemedikleri icin uzgun olduklarını belirtti.
Bir cıkış yapmaları gerektiğini vurgulayan Calımbay, "Biz bu senaryoyu gecen sezon, ondan onceki sezon, yani her zaman yaşadık. Bunun en onemli sebeplerinden biri hem ligde hem Avrupa'da cok mac oynamamız." dedi.
Calımbay, transferlerin takıma gec katılmasının da dezavantaj olduğunu dile getirerek, "Onların tam hazır olamamasından dolayı sıkıntılar yaşadık. Cok iyi oynadığımız, rahatlıkla kazanacağımız maclarımız vardı, şanssızlıklar yaşadık. Bunlar maalesef sezon başında oluyor." diye konuştu.
Taraftar desteğiyle daha iyi yerlere geleceklerine inandığının altını cizen Calımbay, "Biz bu cıkışı mutlaka yapacağız, iyi şeyler de yapacağız ama bunu taraftarlarla yapmamız gerekiyor. Taraftara surekli soyluyorum, cağrı da yapıyorum, onlara ihtiyacımız var diyorum." ifadelerini kullandı.