Benim ilkokuldan tanıdığım okul bitince de birkac kez yuzyuze goruştugum 5-6 kişilik bir kız arkadaş grubum var... Sagolsunlar evlendikten sonra evime geldiler.
Hepsi bekar. 1 i nişanli sadece...
Bir grubumuz var cok nadiren yazariz dugun olur nişan olur. Onun haricinde ozelden konuştugumuzda yok denecek kadar azdir.
Neyse ben bu nişanli dedigim arkadaşın nişanına gittim orda birazdan bahsedecegim arkadasın davranışlarını normal bulmadim acıkcası. Ama onemsemedim.
Bu arkadaşın kazada abisi vefat etti. Ben normalde cenaze , baş sağlıgı falan gidemiyorum beni hem cok etkiliyor hemde ne konuşacagimi nasil teselli verecegimi bilmiyorum. Bende mesaj attim kendisine guzel bir başsagligi mesaji...
Ama mesaja ragmen bu arkadaşa gitmeye niyetlendim ve gruptaki kizlara ozelden yazdim. Hep beraber olup moral verelim hemde ben sacmalamayim istedim.
Ama benimle gelecek kimse bulamadim. Herkesin işi var herkes başka gune erteliyor derken aradan ay gecti.
Sonra bir arkadaşim beni arayip abisi olen arkadaşın benim icin
" pink gelirse acmam kapiyi bunca zaman akli nerdeydi istemiyorum artik kendisini , lanet olsun yuzune kendini bişey sanıyor. Gelmesin sakın " dedigini iletti...
Şimdi kızlar benim gecen sene dedem vefat etti cenazesine sadece ilk gun..! mecbur hissettigim icin katıldim beni inanilmaz etkiliyor. Buna rağmen başsagligina gitmek istedim.
Ama arkadaş boyle haber gonderince artik hic gitmek istemiyorum.
Siz olsanniz ne yapardiniz ?
Not : bu arkadasla daha once hic sorun yaşamadim ve grubun diger uyeleri tek tek veya cift olarak başsagligina gitmisler ve yakin oturuyorlar zaten.
- Kesinlikle tek gitmek istemememin nedeni de 4 abisi var ve benimle yaşıt olan okul zamanlarinda beni cok taciz ve tehdit ediyordu. O hala o evde yaşıyor. Ve bunu arkadaşlarim bilmiyor.