Merhabalar
Henuz 2 haftadır evliyim. 3 senedir de tanışıyoruz. Eşimle ilk senemiz sorunsuz sıkıntısızdi. Ailesi ile sorunlar yaşadım . Yengesi yanimda bacaklarini esimin uzerine atiyor kulagiyla oynuyor el sakalari yapiyor abuk subuk hareketleri vardi. Anlaşamayacağım karakterde olduklarını gorunce mesafe cektim araya. Bu konuda esimi uyarmistim ama samimiyet zirvaligini cikardi fakat bana gore samimiyet bu degil. Ailelerin tanışma gunu de dedikodu cıkarmış, huzurumuzu bozdu. Nişan nikah donemlerinden evlilige kadar herzaman aileler arasında kaldım ortamı sakinleştirmeye calıştım. gormeye bile tahammulum kalmamıştı sosyal medya hesaplarimdan da cıkardım yengesini abisini, Yengesinin cok iyi anlaştığı kuzenide cıkarmıştım Cnku hep beraberlerdi. Neyse kuzen bana mesaj attı sen beni nasıl silersin her canin sıkıldığında benmi silinecem vs en mutlu gunumde bak uzgunum dedim yine dinlemedi.. genel oalrak basit olaylar ben yine eşim arada kalmasın diye ona sen haklısın tarzı bi konuşmada yapmistim. İşin ozu beni rahatsiz eden ne yengesi ne abisi . Kuzeni nisanimda nikÂhımda son olarakta duğunumde surekli beni bastırmaya dışlamaya calıştı . Dugunde yaptığı hareketler herkesin gozune battı. 3 bacisinida alıp sen kimsin biz seni istemiyoruz tarzı davranıyor .(abisi ile yenge ne iyi ne kotu onlarda bana mesafeli) Ben aldırmıyorum o boyle yaptıkca ben daha cok gulup eğleniyorum bende onu dişliyorum. Fakat bu durum beni yormaya başladı.
Suan is dolayısı ile 15 gun ayrıyız eşimle. bu konu beynimi yiyip bitirdi. Bu duurm boyle geldi boyle gider mi cok sıkıldım bıktım egoist tavirlarindan. Ileride cocuğum olduğunda aile icinde onuda dışlar potansiyelde . Sitede bu tip yazıları okudum . Bu işin oluru nedir arkadaşlar? Yoksa gereksiz mi takılıyorum?
Kısa oz yazmaya calıştım karışık olduysa affola...