Dun aksam annemlerdeydik ve esim is yuzunden onunla aynu fikirde olmadigim icin bana ailemin yanında bağırdı, cok gucendim ve soylemem gerekeni soyledim eve geldik hic konusmadik. Bugun hicbir sey olmamis gibi oglen aradi, bir is basvurusu yaptim ve izin gununun pazar gunu olmadigini ogrendik ve ben istemiyorum ceşitli sebeplerden. O da orda bana baskı yapmaya calıştı bağrıştık ve bizim her muhabbetimiz boyle oluyo anlasamadigimiz zamanlarda anında parlar soyler ve sonraki gunler hicbişey olmamış gibi devam eder. Artık akıllansın istiyorum birkac gun kızımı da alıp anneme gitmek istiyorum, ama sorunları cozer mi ki? Konuşmaya kalksam yine kavga artık cok yoruldum, yalnız kalsın bir gece gorsun anlasın kıymetimi istiyorum, sizce iyi bir yontem olabilir mi? Yoksa ben sindikce hep boyle olacak, her zaman sinmem ama ailemin yanında kavga olmasın diye bende usturuplu bir şekilde haddinden geldim. Ama gururum kırıldı birkac gun ayrı kalmak iyi gelir mi sizce de? Yorumlarınızı bekliyorum hanımlar..