Kızlar biraz kendimden bahsetmek istiyorum ben uzun olacak okur ve fikrinizi yazarsanz sevinirim ...... suan ise girdim calışıyorum ama hangi ise girsem ya da hangi ortama gitsem okul akraba ortamı da dahil hep saf biri olarak bilindim ki gercekten de cok safım..... bu baskın korkuyla yetistirilen konuştuğu zaman babası tarafından azarlanan bir cocuk olmama bağlı ....Mesela girdiğim hic bir arkadaş ortamın da onemsenmem asla aranan kişi olmam... uc dort arkadaş oturuyoruz diyelim bir kisi bir sey anlatıyor asla benim gozume bakarak konuşmazlar bunu hep her girdiğim ortamda yaşarım en cok da buna uzulurum bunu da bilmiş olmamama saf olmama bağlarım hep başka bir sebep bulamiyorm cunki ...... uzun oldu ama son bir şey şimdi ise girdim ve burda da aynısı oluyor mesela oturuyoruz kızlarla konuşacak bir konu asla bulamıyorum konussam da sacmalıyorum bu sefer dikkate alınmıyor emin olun suskun durdumdamı iyice saf yerine konuyorm bunun icin asla arkadaş ortamına giremiyorum şimdiye kadar yedi kere is değiştirdim bu sebeple şimdi ki isimde de bunu yaşıyorum yazmak istedim sadece fikrinizi yazarsanz sevinirim