Merhaba kısaca eşimin ailesinden bahsetmek istiyorum. Kayın pederim ile kayın validem ayrı yıllardır.
Kayın pederim zamanında benden borc para alıp odemedi.
Maalesef eşim haric 2 oğlu da kendisine cekmiş. Kaynım 24 yaşında. Keyfe keder yaşar hayatını bi calışır bi calışmaz. Sorumluluk almaz
Askere gitmeden once 9 bin liralık borc yaptı ve hala odemiyor faiz katlanıp devam ediyor.
İstiyor ki altında arabası olan takım elbise giyeceği bir iş olsun. Okumamış ama işci olmak zoruna gidiyormuş.
Onlar başka, biz başka şehirdeyiz. Bizim şehire yerleşme planları var uzun suredir. En son calıştığı işten cıkmış
Abisini dun aramış diyor ki ben size gelsem 3 ay kalsam para biriktirip sonra annemi alsam ?
Eşimde ne dersin dedi. Olmaz dedim. Askere gitmeden once 1 ay bizde kaldı ve cok sorun yaşadık.
İctiği suyun bardağını ortaya koyar, kirli corapları salonun ortasında bırakır boyle bir tip. Severim ama gercekten cok sorumsuz.
Bizde olduğu surece abisi elini cebine attırmıyor kucuk diye. Tam borclarımız bitti, cocuk deneyeceğiz rahatlayıp gezeceğiz derken bu cıktı başıma.
Kotu gelin olmak istemiyorum ama gercekten 3 ay cok uzun ki ben biliyorum o 3 ay olur 6 ay
Kayın validem gelsin istiyorum cok severim kendisini ileride cocuğumuza da bakacak ama bu olay bana kalır gibi geliyor
Sizce ben kotu biri miyim?