Merhaba bdv,
Benim babam vefat edeli yaklaşık on sene oluyor. Babamın yaşarken kendi işyeri vardı. Babam olunce amcam ve ailesi babamın işyerinin kendi Hakkı olduğunu duşundu. Babam işyerini acarken Parasını amcam vermiş Soylediklerine gore bizde babam olunce işyerini amcama devrettik madem senin hakkın olduğunu duşunuyorsun sen al dedik. Babamın arabasınında normalde cocukları ve eşi Arasında paylaşılması gerekiyordu o da benim hakkım dedi onu da kendi Aldı. Bizde uğraşmak istemedik araba Dediğin nedir ki calışırsın yine alırsın madem onun Hakkı Olduğunu kabul ediyor surtuşmeye gerek yok dedik. Amcam ve yengem babamın işyerinin on senelik sahibi artık her ay SGK Odemeleri var o Yuzden. Amcamın kızı kuzenim bana " annemle babam SGK ve vergi oderken ne zorluklar cekiyorlar Sizin yuzunuzden gibi sozler sarf etti. Daha once de babam olduğunde Babanızın malı da size kalmayacak o işyerinin Parasını benim babam vermişti gibi kelimeler kullandı. Sonuc olarak kuzenime kırıldım bu durumda bende gerginlik yarattı. İcimi dokmek istedim. Siz olsanız bu dan sonra nasıl davranırsınız ?
( şunu da ekleyeyim babam hayatta iken ve işlerini yaparken aylık karından her ay amcama veriyordu yaklaşık 30 sene boyunca her ay Faturası , aylık giderleri vs de ek olarak babam Tarafından karşılandı. )