Evet Arkadaşlar Herşey Aşşağıda Yazıo...

Bir abimin :Ben nerden bilebilirdim ki akşamın bir vakti nobetcileri değiştirmeye giderken karşıdan gelen askerlere sorduğum "O ******** V....Teğmen garajda mı? Garajdaysa nobetcileri nizami gotureyim" sorusuna "Yok merak etme buradayım, sen nobetcileri gotur gel ben seni beklerim." cevabının geleceğini.Ve sonrasında olacakları....

Bir arkadaşımın: "Bu yazdıklarıma yorum yapılmasını istemiyorum"a alternatif olarak "Yorum olsun camurdan olsun" butonunun koyulmasını talep ediyorum
diye yorum yapması,
Kuzenimin :Muhasebedeki hanımefendinin gun icindeki hareketlilikten gerilerek "Hayatım film gibi valla" demesi uzerine yine aynı departmanda calışan ve "Az da p**o filmler gibi olsa ya" diye soylenen kocasına...

Bir kız Arkadaşımın :O guzelim ve romantik gunlerin ardından, "Cıkcan mı lan benle?" diyen hoduğe ne diyim ?

Dostumun :Herkes camii´den cıktıktan sonra bir cift ayakkabı arttı. Ayakkabı kaybolan, calınan cami gordum de, artan cami ilk defa gordum. Hayır o ayakkabıyı giymeyen eve nasıl gitti onu anlamış değilim...

Emeğime Saygı İstiyorum...1 de rapimi

Bazı Yerlede Duzenleme Yapılmıştır.Forum Kuralları Nedeniyle...