Merhaba hanımlar kararsız olduğum bi konuyu sizlerle paylaşmak istedim , ben beslenme ve diyetetik bolumu 2 sınıfım
Kendi bolumumun kpss atamalarına baktım 90 ve ussu almak gerekiyor alamam demiyorum calışınca her şey olur ancak eminde olamıyor insan , ben bolumumu bitirince calışma hayatına gecmek zorundayım
Kendi bolumumu cok seviyorum ancak atanamamak işsiz kalmaktan korkuyorum o yuzden ikinci bir bolum daha okumak istedim istabul uni acık oğretim cocuk gelişimi 4 yıllık lisans bolumunu atamalarına baktığımda sayı azda olsa 80 ustu alanlar hatta daha aşağısı atanmış kararsız kaldığım nokta ise iki universteyi okurken zorlanırmıyım onun yerine kpss ye calışsam mı diyorum
birde ortalamamın yuksek olması icin uğraşıyorum avantajı daha az bir puan ile atanma şansı diğer tarafta yuksek lisans istediğimden ortalamamı etkiliyor olması ve kpss ye calışacak vaktimin azalması oluyor . İnsan bazen umutsuzluğa kapılıyor ne yapıcam sorularından kendimi alamıyorum ben calışır elimden geleni yaparım ancak sınav anı emeklerimin karşılığını sınavda alamaya bilirim diye duşunuyorum
Siz olsanız ne yapardınız ?