Merhaba arkadaşlar 5 sene evvel evlendim, 2 sene korunduk bebek istediğimizde 6 ay denedik olmayınca sperm hareketliliğinde yavaşlık nedeni ile denildi ve doktor hemen tup bebeğe yonlendirdi. İğneler ilaclar beni cok sarstı ve ilk denemede hamile kaldım. Ancak plasenta previa olduğumu oğrendim 29. Haftada plasenta dekolman sonucu korkunc bir kanama ile bebeğim doğmak zorunda kaldı. Sonuc oksijensiz kalma ve 5. Gun beyin kanaması maalesef bebeğim hasar aldı. 2,5 yaşında oturma, konuşma vs yok ancak algısı fena değil.
En cok taktığım konu ise onun yalnız kalması, kardeşi olsun istiyorum icten ice, Uc tane polip varmış 6,4,5 mm alalım demişti doktor ama yumurta sayımından sonra gerek yok dedi. Şuan 38 yaşındayım yumurta rezervim kotu değil ama yine de elimizi cabuk tutalım, 2 ay deneyin olmazsa yardımcı ureme tekniklerinden deneyelim dedi. Başka hic bir şey denemedik.Şimdi surec aynı sıkıntılı duruma gider diye cok korkuyorum bebeğimin bana ihtiyacı hala var. Sizce acele etmeli miyim, zamana bırakarak farklı şeyler mi denemeliyim?