Kızlar merhaba, gecen gun de burada biraz sızlanmıştım. Buradakiler artık sırdaşım oldu. Şimdi sizden bir konuda fikir istiyorum.
Şoyle ki;
Okulda bir oğretmen onderliğinde guzel bir kurs var, kurs sonunda bircok ulkede gecerli sertifika verecek. Bu kurs tam 1 sene. Hafta sonları calışmaları. Bir sene sonunda başarılı olursam belge alabileceğim. Zorlanıp yarım bırakanlar olmuş gecmiş senelerde. İşin guzel tarafı bu sertifika sayesinde, ders verebileceğim.
Gelelim şimdi soruma, biliyorsunuz evliyim. Hafta sonları gorev gibi illa kaynana ziyareti yaparız. Oyle gezelim, birlikte vakit gecirelim gibi durumumuz pek yok. Kpss ye de calışmaya calışıyorum. Ben de diyorum kaynananın sivri dilini cekeceğime gunumu doldururum en azından hem de bir sertifikam olur. Kıymetli oğluşu gider kendi kendine. Herşeyimi dedikodu malzemesi yapmaya bayılırlar, surduğum ojeden giydiğim elbiseye kadar. Zaten onlardan fikir almak gibi bir niyetim de yok, illa dedikodumu yapıp oğluşunu dolduracak nasılsa.
İşime bakıp kursa gitsem mi? Yoksa kpssye mi ağırlık verip evde mi otursam (tabi cumartesi kaynanadayız cumartesi haric)?
Fikirlerinizi bekliyorum.