Herkese merhaba, ben yeni evliyim yaşım 32 yakında 33 olacağım , eşimde 36 yaşına yeni girdi . Haziran 2018de evlendik . 1 yılı gecti .
Sorunlarımızı anlatacağım şimdi ,
Eşim kıskanmıyor beni . Neden beni kıskanmıyorsun diye sorduğumda ? Ne gerek var diyor . Senin neyini kıskanayım diyor.
Senin daha once bir suru ilişkin olmuş, Benim daha once bir suru ilişkim olmuş . Tecrubeli insanlarız. Kıskansam ne olur kıskanmasam ne olur diyor .

Ben evlenirken bakire değildim . Daha onceki ilişkilerim yuzunden mi beni benimseyemiyor bunu kafama takıyorum . E o zaman neden evlendi benimle .

Bana diyor ki ; istediğin kişiyle ne yapıyorsan yap, ozgursun diyor, seni kıskanmam .

Bir de eski sevgili konusu var . Bunun daha once unutamadıgı cooook coook buyuk aşkı varmış . Genclik aşkı .
Bana eşimin eski aşkını, gorumcem ve yakın arkadaşları anlattı.
Kız icin bir suru romantik jestler yapmış . Emek harcamış yani .

Bir kere bu eski sevgili konusunu masada yemek yerken actım . İnsanlar eski sevgilisini unutur mu diye ? Gozleri doldu . Eğer cok sevmişse unutamaz dedi .

Bazen huzunlu şarkılar acıp, alkol alıyor. Yine gozleri doluyor . Neden gozlerin doldu diye sordugumda , eski gunler geliyor aklıma diyor .

Bu adam beni kıskanmıyor , bu adam eski sevgilisini unutamadı . Bundan yavaş yavaş emin olmaya başladım .

Ya evlilik terapisti ya da boşanmak . cozum bu
Sizce ne yapmalıyım ?