Merhaba arkadaşlar
Benim şuan goruşmediğim bir cocukluk arkadasım var. Yirmi kusur yıldır birlikteydik. Birlikte buyuduk ve hatta evlenene kadar da hep bir aradaydık. Ancak arkadaşımın son birkac yıl icindeki tavırları beni kendinden sogutmuştu. Sanki yalnız kalmamak icin surekli hayatında kalmam icin benle dost kalıyor gibi geliyordu. Yalanları bencilliği artık tak etti ve sonunda dostluğumuzu bitirdim. Bir de ben ondan beş yaş falan buyuğum bana yıllarca x abla diye hitap ederdi. Sonra sadece adımla hitap etmeye başlamıştı. ( benim icin onemli degil ama değişmesi garipti) Ya da mesela kendisi ilkokul terk, sevgilisi uni mezunu. Sevgilisini etkilemek icin benim uni.deki derslerimde bana yardımcı oldugunu soylemiş cocuga ki alakası yok. ( bunu ucumuz bir aradayken bir konuşmada anladım) Butun bu hızlı değişmeler de hayatına biri girince artmıştı.
Neyse işte sonuc olarak kusmeden once benim nikahım oldu ve o şehirdışından geldi hatta şahidim olmak istedi kabul ettim ama bu bile kuzenlerime ve ortak arkadaşlara hava atmak icindi. Ben de onun nişanı icin şehirdışına gitmiştim. ( bence odeştik, bu odeşme mevzusu onemli, ilerisinde anlarsınız)
Ancak bircok şey ust uste geldi ve biz kustuk. Ben de onun duğunune gitmedim ki zaten davet de etmedi. Gercekten bitmiştik
artık birbirimiz icin.
Gecen ona yazdım ve takısını gondermek istedigimi soyledim. O da hesabını verdi ve bir ceyrek parası gonderdim. O da bana ceyrek takmıştı.
Bunu yapma sebebim ise kendisi bir arkadası ( cok yakını) ile kustukten sonra bana gelip aynen şoyle demişti " gitti bir ceyreğim"
Evet gitti cunku onun duğunu olmadan kustuler ve ona ceyrek falan takmayacak doğal olarak. Cunku duğune de gitmeyecek. E cunku kusler.
Neyse ben de bana taktığının de hesabını sağda solda konuşsun istemedim ve gonderdim. Zaten o da yadırgamadı. Teşekkur bile etmedi.
Sizce dogru mu yaptım gereksiz mi olmuş. Uzun suredir bunu kafama takıyorum.