Merhaba arkadaşar, belirttiğim gibi kablosuz ve usb yoluyla mobogenie'ye bağlandığım zaman uygulamalar kayboluyor.

Kablosuzla internete bağlandığım zaman ilk başta normal bir şekilde kullanabiliyorum(2-3 dakika kadar), bir muddet sonra guncellemeler kontrol ediliyor, cockpit hatası verip, guncellemeler kontrol edildi denildiği anda butun uygulamalar devre dışı kalıyor ve herhangi bi uygulamada isem o devre dışı kalıyor. (guncellemeleri engellemek amacıyla tabletin guncelleme bağlantısı değişik)

Mobogenie ile bağlandığım zaman, tablete kendi uygulamasını otomatik yukluyor, daha sonra EBA Market calışmayı durdurdu diye bi yazı cıkıyor. Normal kullanırken 1-2 dakika sonra bağlantı kesildi diyor ve tablet mobogenienin uygulamasını silmeye başlıyor, diğer uygulamalar da kayboluyor.

Tableti yeniden başlatıp cevrimdışı olarak kullandığım zaman boyle bi sorun oluşmuyor.
Bahsettiğim uygulamalar benim ek olarak yuklediğim uygulamar (clean master, oyunlar vb.)
Tablete hala uygulama yukleyebiliyorum, fakat bazı uygulamalar kaybolmak yerine direkt siliniyor. (mobogenie, es dosy a yoneticisi, rar)