Herkese merhaba.
Bu ara cok tembel ve her şeyi boş vermiş hissediyorum kendimi. Surekli uykulu haldeyim, pek evden cıkmak istemiyorum, insanlarla goruşmek istemiyorum. Onceden cok sık kitap okur ya da film izlerdim şimdi ara ara zorluyorum kendimi ama. bir iki gunden sonra sekteye uğruyor. Motivasyon deseniz sıfır. Mutsuz ve umutsuz hissediyorum. Her işimi erteliyorum. Temizlik yapacağım diyelim yarın yaparım diyorum. Bir yere gitmem gerekiyorsa sonra sonra diye diye hep erteliyorum kalıyor oyle. Onceden aşırı pozitif kendi halinde mutlu bir insandım. Ajandama her haftamın planını yapar notlar alırdım. Muzik dinlemek bile bana ayrı keyif verirdi.
Yakın zamanda bir psikologdan yardım almaya başladım ama henuz ilk seansımızdı biraz tanışmaya yonelikti. Onumuzdeki seansta daha cok ilerleriz diye tahmin ediyorum. Ama artık bunalıyorum bu halimden. İşsizim bu arada atanmayı bekliyorum belki bu da bir etken ama ne bileyim hep bir şeyler yapmak istiyorum ama yapacak enerjim yok. Kurslara katılmak spora başlamak istiyorum ama modum hep duşuk.
Karamsar bir insan oldum iyice. Var mı boyle olan ya da tavsiye verecek olan.