Merhaba arkadaşlar yakın bi zamanda istemem olucak, sorunlarıma sorun ekleniyor, elimden geldiğince calıştığım icin ailemden para almadan eksiklerimi tamamlamaya calışıyorum bu elbise olsun ceyiz olsun vs erkek arkadaşım ve ailesi Ankara'dan gelecekler annem pek iletişim kurabilen biri olmadığı icin tanışma ve isteme konusunu babamla ben konuşmak durumunda kaldım , erkek arkadaşım gecen sene yalnız geldiği icin tanışmaya babam cok laf etmişti neden yalnız geliyor diye haklı olabilir bu konuda. Yine sabah zar zor bulduğum ve aldığım elbiseyi denedim o sırada birde bilirsiniz damat tepsisi deniyen bir durum var heveslenip onuda almıştım elbisemi giymişken onuda tutayım dedim babam odadan gecerken gorunce daha damat olacağı belli mi herkese aynı tepside kahve getirilir bu ne boyle diye tepki gosterdi tabi kendi kendime uzuldum daha once yalnız tanışmaya geldiğinde hem sozleşmeli memur hemde uzaktan uni okuyor bazı durumlardan dolayı okulunu bitiremediği uzadığı icin babam bunu sorun etti okulunu bitirsin oyle dedi şimdi son iki dersi kaldı muhtemelen mart gibi mezun olucak. Babamın vermiş olduğu tepkiyi sabahtan beri takıyorum damat adayı dahi olmayacaksa neden geliyorlar birde yakın yerde oturmuyorlarki hadi tanıştık sozude bir kac haftaya yapalım densin işin kotu tarafı bir ablam bir abim var onlarda bekar ve evden daha once boyle isteme durumlari olmadığı icin hic bir bilgimiz yok kendi kendime birşeyler cabalıyorum oda boyle eleştiriliyor inanın ne ablam ne annem demiyorki şu boyle olsun bu şoyle olsun diye gercekten napıcam nasıl hareket edicem bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim