Arkadaşlar hepinize iyi geceler oncelikle.. Zaman ayırıp okuyacağınız icin de şimdiden teşekkur ederim..

7 aylık nişanlıyım.. Nişandan sonrasına kadar nişanlımın ailesini pek tanımıyordum.. Zamanla tanıdıkca aileden de nişanlımdanda cok soğudum.. Ne aile olarak sorunları bitiyor ne nişanlımın sorunları bitiyor.. Aile olarak maddi manevi hic bir destekleri yok, erkek tarafı olarak yapacağı şeyleri hic bir zaman yapmadılar hep ben soyledim şoyle boyle olması gerek diye nişanlım hatrına da hep sustum.. Eltim beddualar etti sustum her memlekete gittiğimde olay cıkardılar sustum abisi hep biz gezmeyelim diye arabayı aldı aldı gitti sustum.. Ailesi ilk tanışmaya geldiğinde geldikleri akşam kaynanam "sana evimiz yok" dedi sustum ve bunu diyen kaynanam ve kayınbabam oğluna evin birini verdi gorumceme de kredi cekip ev almasına yardım etti.. Ne mobilya ne beyaz eşya ne duğun ne salon hic bir destekleri yok olduğu zamanda nişanlıma lafını yapıyorlar geri istiyorlar.. Aile uyelerinin hic birinin birbiriyle alakası yok.. Oğlunun sigortasını yatırıp laf vuran bir kayınbabam var..

Nişanlıma gelince o cok pasif cok sessiz sorumluluklarını bilmiyor iyi olması icin cabalıyor gibi ama sonuc hic bir zaman değişmiyor.. Sanki ailesi kız veriyor nişanlımda sanki kız.. Erkeğin yapacağı, ayarlayacağı konularlada ben ilgileniyorum bazı şeylerde maddi olarak benim kredi kartıma guveniyor.. Her zaman iyi olur anlarlar duzelirler diye koskoca 7 ay gecirmişim.. Olumsuz yonde cok etkilendim neşeli cıvıl cıvıl halimden eser kalmadı ailem cevrem ne oldu sana diyor hep stresten yiyerek kilo aldım.. Ailesinin ve kendisinin sorumsuzlukları yalanları umursamazlıkları artık beni cok yordu soğuttu sevgimi tuketti hala acaba iyi olur mu diye duşunuyorum ama gucum yok.. İcimden elini dahi tutmak gelmiyor.. Ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum.. Sebebini bilmiyorum kendimi cok sorguluyorum neden diyorum Bunları yaşamaya mecburiyetin yok diyorum.. Nolur yardımcı olun kafayı yiyecek artık..