Konum uzun olabilir elimden geldiğince kısa ve net tutacağım okuyanlara şimdiden teşekkur ediyorum

Ben 26 yaşındayım ablam 28 yaşında her şeyimiŞ paylaşarak birbirimizden hic bir şey saklamayarak gunde 2 defa konuşurduk hic konuşmazsak bu arda ben ablamdan once evlendim. Herkes cok iyi anlaştığımızı soylerdi ki zaten oyledi hic ayrı yatmadık sınıfımız bile bir di o bnm yuzumden gec gitti okula uniyi ben ondan once kazandım ama gitmedim onu bekledim 2. Yıl beraber gittik ( konuyla alakası olduğu icin yazıyorum iyi anlaşılması icin)
Neyse ablam işe girdi biri ile tanıştı aşık oldu adam evlenmiş boşanmış bir cocuğu var ailem istemedi yapamazsın dedik.
Tamam ayrıldım dedi ( ama ayrılmamışlar gizli gizli konuşmuşlar hep) aradan 4 yıl gecti ben evlendim bi cocuğum oldu ablam adeta yeğenine tapıyo cok seviyor falan.
Sonra ben evlenmek istiyorum dedi baktık gene o adam babam ne kadar yok desede araya adam koyduk teyzemler falan babamı ikna ettik gelsinler tanışalım dedik.
Peki ablam ne yaptı gizlice nikah kıyıp kactı( biz gelsinler dedikten sonra) cocuk duğun yapmak istemiyormuş.
Ben kactığı gece aradım ablamı geri gel kactı adı olmasın duğununu yapalım vs die yok gelmem dedi.
Gizli nikah kıydığını neden demedin bna benden neden sakladın dedim
Demek ki seni kendime yakın hissetmemişim dedi.
Bu arada bi erkek kardeşim daha ona bir suru hakaret ettiler falan kactığı cocukla.
Ablam kacalı 6 7 ay oldu biz odur budur konuşmuyoruz.
Annem ile babam goruşuyor ananem dayılarım amcalarım falan gidip gelilerler.
Annem babam ve ananem her bize gittiğimde barışın konuşun diyor ( bu arada ablamın bizimle barışmak icin bi cabası yok)
Surekli o senden buyuk sen onun yanına git falan soyleyip duruyorlar ben kırgınlığımı anlattım guzelce istemiyorum dedim ama yok
Anneme uzuluyorum bi yandan o cok takıyor bizim kus olmamızı
İnanın barışmak hic icimden gelmiyor ama benim bi kızım var bi kızım daha olcak aklıma onlar geliyor bnde annem gibi uzulurmuyum falan diye
Sizce napayım kızlar
Her şeyi kenarı atıp barışsam mı
Yoksa ilk adımı ablamdan mı bekleyeyim.
Ve ben barışırsam eğer sırf annem icin olur bu başka bişey icin olmaz
Siz naparsınız boyle bir durum karşısında