Iyi akşamlar arkadaşlar 2 senelik bir ilişkim var birbirimizi cok seviyoruz ama aramızda birimiz alevi diğerimiz sunni biz birbirimizi cok sevdiğimiz icin herşeyi halledebiliriz diye duşunduk benden kapanmamı istedi icimden geldiği zaman yapabileceğimi belirttim saygı duydu . Ailelerimiz cok farklı suan istanbulda calışıyor memleketlerimiz de farkli yakında babasının yanına gidecek hayatını tarla hayvan vs gibi gecimini sağlamak istiyor ben tek kızım evde babam hasta ve evlendikten sonra oraya yerleşmek istemediğimi soyledim henuz 21 yaşındayım ve ben sehirde yaşıyorum bu kadar erkenden onun memleketine gitmek istemiyorum ailemde istemiyor gitmemi zaten evet cok seviyorum ona canımı bile verecek kadar cok ama hayat şartları bizi cok zorluyor 2 ayda bir goruşuyoruz ama sevdiğim icin bekliyorum sabrediyorum oyaliyorum kendimi ama ortada gercekler de var dun ayrildim bu sebepten yolumuz zor farkli labirent gibi dedim ben ağladım o ağladı seni sevdiğim icin yaptim dedim cunku ben oraya gidersem mutlu olamayacak gibi hissediyorum o da buraya gelmez biliyorum icim cok yanıyor eriyorum resmen birlikte uyurduk saatlerce telefonumuz acık kalırdı birimiz duştu mu digeri kaldirirdi . Onsuz da yapamıyorum sonra beni hic aramadi biliyorum onu yarı yolda bıraktım sanıyor ama yapmaliyim cok zor cok farklilik var herşey problem olacak zaten nisan duğun vs bilmiyorum ne yapmaliyim akıl verin ağlamaktan bittim yemek yemiyorum yapamıyorum ama onunla da cok zor ne yapmaliyim ?