Kızlar bugun calıştığım yerde oturuyordum. Oğle arkasındaydık telefona dalmıştım. Bir yandan da akşam gelecek misafirlerimi menumu nasıl ağırlayacağımı duşunuyordum. Bu dunyadan kopmuştum yani
Sonra birden arkadan bir muşterimiz sokulup nasılsınız x hanım dedi. ben donakaldım sanki uykudan uyanmış gibi oldum o kadar dalmışım yani..Ve kadının nasılsın sorusuna ne cevap verdim dersiniz :hoşbulduk

Bir kac saniye icinde kendime geldim ağzımdan cıkana şok oldum. Kıpkırmızı oldum. ya ne diyorum ben şaşırdım birden dedim. o da olsun ya dedi guldu. nasılsınız falan dedi başka konuya girdi konuştuk ettik kadın gitti ama benim bu olay sabahtan beri bu aklımdan cıkmıyor
Bu sacmalık nasıl yaşandı bilmiyorum . Normalde o kadınla cok iyi pozitif bir ilişkimiz vardı. Butun karizmam sıfırlandı bir aptal gibi goruyordur beni muhtemelen..
Zaten arada cok Nadir konuşurken takıldığım kekelediğimde oluyor. Bu olayı mesela aylarca unutamıcam kadını her gorduğumde yerin dibine gecicem
Siz boyle biriyle karşılaşsanız ne duşunurdunuz . Kadın bunu kısa zamanda unutur mu sizce
Siz hic boyle aşırı sacma şeyler yaptınız mı cok uzgunum cokkk