Herkese selam,
Gecen yaz kadın doğum uzmanına kontrole gittiğimde iki yumurtalığımda da (biri 4.5 biri 5 cm olmak uzere) kist olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini soyledi. Daha sonra farklı doktorlara gittim kimi hemen hamile kal dedi, kimi senin cocuğun olmaz dedi, kimi tup bebekle olur sadece dedi, kimi ameliyat dedi kimi de ilac verdi. (Bu arada amh değerim 1,26 ve cocuk yapmayı denemedim.)
Ben son doktorun dediğini yapıp visanne kullanmaya başladım, eylulden beri kullanıyorum. Kullandığımdan beri regl olmadım. Sonra farklı bir profesore gittim, cocuk duşunene kadar ilacı kullanmaya devam et, sonra 6 ay cocuk yapmayı dene olmazsa tup bebek tedavisine başlarız dedi. Şimdi sorun şu, ben bu ilacı kullanıyorum ama onumuzdeki 1-2 sene daha cocuk yapmak istemiyorum. (Eşimle bazı problemlerimiz var aşmadan cocuk duşunmuyorum.) Ama bir yandan da geciktiktirdikce ya cocuğum olmazsa diye korkuyorum.
Sorum şu, bu durumu yaşayan var mı ya da benzer bir şeyi? Burada clife macun diye bir şey gordum nedir bunun olayı? Bilen, duyan, goren yazarsa cok makbule gecer.
Ve de en onemlisi sizce cocuk konusunu ne yapmalıyım kafamı cok kurcalıyor.
Cikolata Kisti
Gebeliğe Hazırlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebeliğe Hazırlık
- Cikolata Kisti