Merhaba hanımlar benim sorunum bunalımdayım sanırım
Bu yıl universitede 2. yılım. Ben gezmeyi konuşmayı cok seven bir insanım normalde. Ama universitede kafama uyan bir arkadaş bulamadım. Arkadaşlarım var, ama oyle buraya gidelim şunu yapalım tarzı değil.sadece okulda konuşuyoruz sonra herkes kendi yoluna. Ayrıca garip bir şekilde aslında bu arkadaşlık şekli rakibimden haberim olsun gibi Bi arkadaşlık. Konuşulan konu sadece ders ne kadar calıştın kac saat oldu oo calışıyorsun tarzı. Bu zaten beni aşırı rahatsız ediyor.Hatta, midemi bulandırıyor.Yazın okul kapandı diye kimse kimseyle koca yaz boyu konuşmadı. Ben Bi iki kez mesaj attım ama geri donmeye tenezzul etmediler. Bu insanlarla konuşmak istemiyorum ama mecburum.Ayrıca sınıfta hic diyaloğum olmayan insanlar yan masama oturunca birbirlerine kaş goz yapıp kalkıyorlar. Acaba, ben cok itici uyuz mu gorunuyorum da insanlar boyle yapıyor diye kafayı yiyeceğim. Boyle birkac tepki aldıktan sonra anksiyete başladı bende artık cumle arasında bazen kekeliyorum yanlış bir şey, soylemekten korktuğum icin. Universitede boyle olacağını hic duşunmemiştim. . Şimdi yine geldim buraya.Tek başıma bir yerlere gidiyorum eğlenmeye calışıyorum ama bu beni tuhaf hissettiriyor. Tek başına komik duruyormuşum gibi. Bu yuzden dışarı cıkmak istemiyorum. Bunalım gibi bir şey yaşıyorum cok sıkılıyorum ve yalnızım gibi geliyor. Lutfen bana bir şeyler onerin.