Merhaba kızlar okuyacak olanlara şimdiden teşekkur ederim
bundan 14 ay once duşuk yaptım ve ozaman cikolata kistim oldugunu oğrendim beni bayağı strese sokan bir olaydı sonrasında aklınıza gelebilecek bitkisel tedavilerini denedim bir sene boyunca hicbirinden cozum alamadım hsg filmi cektirdim ve tuplerim acık cıktı şukur, hormon testlerimde iyi durumda yumurtlamam reglim hepsi zamanında oluyor ve doktorum bekleyelim doğal yolla senin cocugun olur 6 ay bekleyelim dedi.. beklediğim sure zarfında 4ay once hacamat tedavisi uygulamaya karar verdim iki seans gittim ve benım regl ilk gun olan ağrım gogus ağrılarım tamamen gitti 4aydır rahatım inanılmaz derecede, ve bu ay 5. Ayım diğer ay doktoruma gidip tedaviye başlayacagım sanırım klomen tedavisini isteyecegım oda olmazsa ameliyat gorunur, ben bian once kontrole gitmek istiyorum bu virus olaylarından dolayı kararsızım doktorum gala muayene ettiğini soyledi ve ben cok kararsızım lutfen fikirlerinize ihtiyacım var
Ovulasyon testiyle yumurtlamamıda takip ediyorum ama inanın kendimi cıkmazda gibi hissediyorum duşukten sonra cok zorlu bi surecten geciyorum..
Tahlil sonuclarımda ekte bilgisi olanlar icin