bir kayın validem bir gorumcem var bir eşim var
1. Eşimle aşırı laubali olmalarından,kucak kucağa, olmalarından onlerinde giyinip soyunmalarından,gunde 56 defa konuşup evimdeki butun duzene karışmalarından yaptığım yemeği bile kendi tarif ettiği gibi yapılmasından evime sorulmadan istediği zaman gelmesinden eşimi benden kıskanmasından her harcadığımız lirayı bilmesinden bir yere giderken alacağımız hediyeye bile onun karar vermesinden bunlara rağmen eşimin beni kızı gibi gorduğunu soyleyip benim onları hak etmediğini soylemesinden cok sıkıldım ve bunları yaparken beni severek operek hah hahha tabiri caizse yumuşak diken ve bu sebeple eşimin bile art niyeti oturup kibarlıkla kavgayla konuşmama rağmen anlamadığı fakat beni boşanmakla tehdit ettiği annesinden artık duayla mı taktik lemi bilemem kurtulmak istiyorum hayatımızdan biraz uzak dursun konuştum kadınlarda guzellikle konuştum yani ben ornekler vererek ve iişte onca iyiliğe bizi oğlumuzdan koparacak vs tabi bunlarda yok eşim onun yanında her şey harika sever oper beniii kızımdan ote der yani offff
2. gorumcem ahhh o varya o zaten evliliği berabat eşim eniştesini ornek alıyor eniştesi onların ailesinden uzak eşim bizimkilerden uzak durur sonra ,ablam gibi kadın vs ablasına bebeğim aşkım bitanem vs bunlarıda gectim vucudunu eller popo felan vs ablası arar bugun annemi akşam yatarken aramıamıssın hasta olmuş vsvsvsvs ve ablam annemiz gibi ay nasıl duşunceli vsvsvs yani buhran yani bunalım yani ben şeytan onlar melek derdime bir care derken bir cok insanın da bu dertlerle boğuşltunu biliyorum bu konuda bir dua bir tecreube bir deneyim bir oğutu olan varsa bekliyorum ama alın sakniec konusun demeyin denedim ama adam annesi ablası dışında kim konuşursa onu ailesinden koparmak icin konusuyor sanıyor yani bu konuyu bir kac başlıkta acmayı duşunuyorum cunku işe yarar tavisyelere ihtiyacım var